Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: Netflix breidt aanbod realityshows flink uit

Een hoop nieuwe titels om naar uit te kijken! 

Netflix realityshows

Héél goed nieuws voor reality-liefhebbers! Netflix gaat hun aanbod met realityshows namelijk flink uitbreiden. Er wordt dit jaar nog een reeks nieuwe en terugkerende non-scripted series geïntroduceerd. Dat heeft de streamingsdienst gisteren bekendgemaakt. Benieuwd welke series je zoals kunt verwachten? Wij zetten ze op een rijtje.

Selling the City

Selling the City komt van de makers van Selling Sunset en Selling the OC. De nieuwe serie volgt een dynamische groep van no-nonsense, kick-ass makelaars bij Douglas Elliman die zich een weg banen door de meedogenloze wereld van luxe vastgoed in New York. Van hevige concurrentie tot snelle carrières en persoonlijke drama’s; Selling the City belooft alle sensatie te leveren tegen het adembenemende decor van het luxe vastgoedlandschap van de wereldstad.

Building the Band

Building the Band probeert de volgende grote muziekgroep te ontdekken zónder dat de bandleden elkaar eerst persoonlijk ontmoeten. Het programma brengt 50 getalenteerde zangers samen in een unieke wedstrijd waar het bouwen van de perfecte band draait om chemie. De zangers hebben de volledige regie als ze hun eigen band proberen te vormen zonder elkaar van tevoren te zien. Het enige waar ze op kunnen vertrouwen is muzieksmaak, connectie, chemie en trackrecord. Wat gebeurt er als de band elkaar eindelijk ontmoet en… uiterlijk, choreografie en stijl om de hoek komen kijken? Fantastische optredens, ongekend drama en één groot doel: de volgende geweldige muziekgroep vinden.

Battle Camp

In Battle Camp zien we de grootste sterren uit verschillende Netflix reality- en docuseries terug om de ultieme fysieke en mentale competitie aan te gaan. Een gigantisch draaiend rad beslist wie blijft en wie het spel moet verlaten. Om je naam van het rad te houden, moeten de favorieten van fans onverslaanbaar zijn in uitdagende situaties, onverwoestbaar bij zware straffen en, last but certainly not least, niet verdacht zijn in het kamp, want iedereen heeft een stem. De speler die voor alle drie slaagt, wordt de ultieme Netflix-realitydeelnemer en neemt het prijzengeld van $250,000 mee naar huis. Ka-ching!

Million Dollar Secret

De prijs van een miljoen dollar wordt meteen aan het begin van de eerste aflevering gewonnen door een van de 12 spelers. Nu moeten de anderen hem opjagen – schakel de miljonair uit en het geld gaat naar iemand anders. Wanneer slaan ze toe? Te vroeg en ze worden zelf het doelwit; te laat en ze vissen naast het geld. Ondertussen kan de miljonair proberen zich van het geld te ontdoen als het te heet onder de voeten wordt. Dit is een spel van strategie en bondjes sluiten en waar het eten of gegeten worden is.

Owning Manhattan

De nieuwe Netflix-realityserie Owning Manhattan geeft een kijkje in het glamoureuze, met adrenaline gevulde universum van high-stakes vastgoed in New York City. Niks houdt de wereldberoemde makelaar en CEO Ryan Serhant tegen als hij zijn imperium opbouwt en achter de meest exclusieve listings in de stad aan gaat. En daarin is hij niet alleen: hij leidt een ambitieuze groep makelaars op om het #1 makelaarskantoor ter wereld te worden.

Love is Blind UK

Britse singles die geliefd willen worden om wie ze zijn, hebben zich ingeschreven voor een minder traditionele benadering van modern daten en zullen iemand kiezen om mee te trouwen zonder hem of haar ooit ontmoet te hebben. Gedurende een aantal weken gaan de pas verloofde stellen samenwonen, plannen ze hun bruiloft en ontdekken ze of hun fysieke band overeenkomt met hun sterke emotionele band die ze in de pods hebben opgebouwd. En dan breekt de trouwdag aan: zullen realiteit en externe factoren hen uit elkaar drijven, of trouwen ze met de persoon op wie ze blind verliefd werden?

Naast een reeks nieuwe realityseries, keren er ook een aantal favorieten terug bij de streamingsdienst. Denk aan het tweede seizoen van The Mole is en Too Hot to Handle. Genoeg leuks om naar uit te kijken dus!

Showbizz
  • Netflix
  • Netflix (Selling Sunset)