Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar: dit realityprogramma wordt je nieuwe verslaving

Kijktip! 

realityprogramma

Een aantal van onze favoriete realityprogramma's zijn onlangs tot een einde gekomen. Zo is de reünie van De Bachelor onlangs uitgezonden en is ook Ex on the Beach: Double Dutch All Stars eergisteren tot een einde gekomen. Hoog tijd dus voor een nieuw realityprogramma om te bingen. Hayu to the rescue! Vanaf nu is Below Deck Mediterranean seizoen 9 te zien bij de streamingdienst.

Fijne verslaving

Below Deck is een van onze favoriete realityseries. Het kijkt lekker weg, de crew is altijd top en aan drama is geen gebrek. Nog een pluspunt van Below Deck? Er zijn diverse spin-offs van de serie. Zo keken we eerder naar Below Deck Down Under en zijn we hooked aan Below Deck Mediterranean. Herkenbaar? Dan word je vast blij van het nieuws dat er vanaf nu een gloednieuw seizoen van Below Deck Mediterranean op Hayu staat!

Seizoen 9

Jawel, Kapitein Sandy Yawn is terug voor seizoen 9! Samen met fan favorite Chief Stew Aesha Scott keert ze terug naar de Middellandse Zee. De plek waar Sandy's nautische carrière van start ging.

Aesha is overigens niet het enige crewlid dat met Sandy terugkeert. Elena Dubaich - die we kennen van seizoen zes – is een van de twee stewards. Zij wordt vergezeld door nieuwkomer Bri Muller. Andere nieuwe bemanningsleden zijn chef-kok Johnathan Shillingford, bootsman Iain Maclean en matrozen Joe Bradley, Nathan Gallager en Gael Cameron. Ze weten allemaal wel van wanten en dat betekent dat het gloednieuwe seizoen weer bomvol drama, uitdagingen en hilarische momenten zit.

Ontmoet de crew:

Kapitein Sandy Chief Stew Aesha Scott Elena Dubaich Gael Cameron. Iain Maclean Joe Bradley Johnathan Shillingford Nathan Gallager

Tipje van de sluier

Maar wat kunnen we precies verwachten van dit nieuwe seizoen? We lichten alvast een tipje van de sluier op. Below Deck Mediterranean vindt dit keer plaats in Athene en op de Egeïsche Zee. Inderdaad: het prachtige azuurblauwe water en de oude ruïnes van Athene vormen het decor van het nieuwe seizoen!

Kapitein Sandy zal haar team – letterlijk en figuurlijk – door nieuwe uitdagingen gaan loodsen. Uiteraard zijn er ook weer gasten die de tongen losmaken. Denk aan een overvloed aan verzoeken op bijzondere tijdstippen, en een crew die moet ingrijpen op het gedrag van hun gasten... Ook moet de bemanning meteen flink aan de bak, wegens een technische storing. All Aboard.

Hayu is het thuis van Below Deck, waar je alle seizoenen én spin-offs kunt kijken. Het spiksplinternieuwe seizoen 9 van Below Deck Mediterranean is er nu te streamen. Heb je nog geen abonnement op Hayu? Goed nieuws: een abonnement kost slechts €5,99 per maand. Ook kun je een gratis proefperiode van zeven dagen aanvragen. Waar wacht je nog op?