Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Woohooo: Bridgerton seizoen 3 is vanaf vandaag te streamen op Netflix

Avondje op de bank incoming!

Bridgerton

Vandaag is het dan ein-de-lijk zover. Na een lange tijd geduld te hebben gehad, is de eerste reeks afleveringen van het derde Bridgerton-seizoen verschenen op Netflix! We geven je graag een kleine recap, zodat je weer helemaal bij bent voordat je aan een avondje Bridgerton bingen begint.

Seizoen drie

Al ruim twee jaar stelt Netflix ons geduld op de proef, maar vandaag worden we dan eindelijk beloond: het langverwachte derde seizoen van Bridgerton is namelijk nú te streamen. Of in elk geval: de eerste reeks afleveringen. Vanaf vandaag kunnen we genieten van de eerste tot en met de vierde aflevering van het gloednieuwe seizoen.

Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar de tweede eindigde, en – spoiler alert – we weten al precies hoe het komende seizoen zal eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen.

Penelope en Colin

Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen. Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken.

En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden. Dat belooft veel goeds, nietwaar?

In de trailer krijgen we vast een kleine sneak peek van wat we kunnen verwachten. Een hoop glamour, een goede dosis steamy scenes, en natuurlijk alle pracht en praal die we van de Regency-tijd gewend zijn.

Geduld wordt beloond

Na twee jaar en een hele hoop glamoureuze red carpet-evenementen over de hele wereld, staan vandaag dus eindelijk de eerste vier afleveringen van het derde seizoen op Netflix. Maar daarmee zijn we er nog niet!

De streaming-gigant bouwt de spanning flink op door de release van dit seizoen in twee delen te splitsen. En dat betekent dat we na deze eerste vier afleveringen nog een paar weken geduld moeten hebben op de tweede helft van het seizoen. Op 13 juni verschijnen aflevering vijf tot en met acht namelijk pas op Netflix. Hoe Penelope en Colin dus precies bij hun happily ever after terechtkomen? Dat zien we dan pas.

Showbizz
  • Netflix, Grazia Archief, Beau Monde
  • Liam Daniel/Netflix © 2024