Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is de reden dat Eloise Bridgerton haar armen soms verstopt in seizoen 3

Aha! 

Eloise Bridgerton

Actrice Claudie Jessie zet de rol van Eloise Bridgerton op fenomenale wijze neer in de Netflix-hitserie. Is het jou ook opgevallen dat Eloise in het derde seizoen van Bridgerton opvallend vaak haar armen verstopt? Dat is geen toeval. Wij vertellen je wat hiervan de reden is.

Verstopte armen

In het seizoen 3 van Bridgerton zien we Eloise Bridgerton opvallend vaak met kleedjes, lange sjaals of andere attributen over haar armen. En hoewel dit natuurlijk helemaal bij de tijd past waarin de serie zich afspeelt, is het dit seizoen bij Eloise wel opvallend vaak te zien. En dit blijkt geen toeval te zijn.

"Ook gezien dat Eloise soms haar arm verstopt in seizoen 3 van Bridgerton? Daar is een goeie reden voor", horen we in een video van Netflix België op TikTok. "Ze brak tijdens de opnames haar pols", vertellen ze. "Omdat een gips in de tijd van Bridgerton er nog niet uitzag zoals nu, werden haar outfits aangepast." Aha! Zoals Eloise zelf zou zeggen: "It is the style of the season".

@netflixbelgie

De Bridgerton cast dacht: alles kapot. Letterlijk. #bridgerton #netflix

♬ original sound - netflixbelgie

Bridgerton seizoen 3

Sinds een weekje is het laatste deel van Bridgerton seizoen 3 te streamen op Netflix. In het eerste deel van het seizoen zagen we hoe de romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) opbloeide, nadat Colin haar hielp bij het zoeken van een echtgenoot. Penelope vindt namelijk dat het tijd wordt dat ze een echtgenoot aan de haak slaat, en geeft haar lang gekoesterde liefde voor Colin op. Het vinden van een echtgenoot gaat alleen niet zo makkelijk, want Penelope is niet zo goed in flirten. Gelukkig kan Colin haar hier een handje bij helpen, en staat hij haar bij in haar zoektocht naar een echtgenoot.

Waar Penelope haar gevoelens voor Colin heeft opgegeven, bloeien de gevoelens vanuit Colin voor Penelope juist op. Wanneer Lord Debling – een huwelijkskandidaat voor Penelope – op het punt staat om Penelope ten huwelijk te vragen, gooit Colin roet in het eten. Penelope vlucht vervolgens weg van het bal nadat het huwelijksaanzoek is geruïneerd, maar Colin achtervolgt haar en weet Pen ervan te overtuigen om hem in haar koets te laten stappen. Wat begint als een ruzie tussen de twee, eindigt in het opbiechten van Colins liefde voor Penelope en een steamy scène in de koets. Het eerste deel van het seizoen sluit af met de verloving tussen Colin en Penelope.

Het tweede deel

Inmiddels kunnen we ook het tweede deel bingen. Daarin kunnen we zien hoe de romance tussen Colin en Penelope verder opbloeit, maar we komen er ook achter of Penelopes geheime identiteit van Lady Whistledown Colin ter ore komt.

Als we de boeken moeten geloven, ontdekt Colin het geheim van Penelope, maar de vraag is hoe en wanneer. Vertelt Eloise het geheim van haar oude vriendin aan haar broer, of is het Penelope zelf die het opbiecht? En of het koppel deze schokkende bekentenis overleeft, is nog maar de vraag… Popcorn, please!

Showbizz
  • TikTok @netflixbelgie
  • Netflix