Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: deze Selling Sunset-ster gaat scheiden

Trouble in paradise...

Heb jij alle zeven seizoenen van Selling Sunset gebinged op Netflix? Dan weet je dat er zich een hoop drama in de levens van de high society makelaars afspeelt. Enne, ook buiten de serie om is er een momenteel een hoop drama going on voor één van de dames. Selling Sunset-ster Chelsea Lazkani zou naar verluidt in een scheiding liggen.

Trouble in paradise

Ah oh! Rumor has it dat Selling Sunset's Chelsea en haar man Jeff Lazkani na zeven jaar een punt achter hun huwelijk zetten. Dat zou blijken uit documenten in handen van TMZ. Chelsea zou hierin 'onoverkomelijke verschillen' hebben opgegeven als reden voor de breuk. Ook zou ze naar verluidt vragen om gedeelde voogdij over hun vijfjarige zoon en driejarige dochter. Toch blijft het nog even bij speculeren, want de realityster en haar man hebben tot op heden nog niet gereageerd op het nieuws.

Selling Sunset-fans maakten in het vijfde seizoen kennis met de spicy Chelsea. Haar hubby verscheen meerdere keren in beeld en gaf haar in het meest recente seizoen nog een peperdure tas cadeau op haar verjaardag. De twee leerden elkaar in 2015 kennen via Tinder en trouwden twee jaar later. Dat sprookje lijkt nu dus voorbij te zijn.

Seizoen 7

Het einde van het zevende seizoen van Selling Sunset was allesbehalve saai. De meeste oude vertrouwde castleden waren hierbij aanwezig, alleen Heather kwam in het seizoen nauwelijks voor. Mega jammer natuurlijk, maar daar had de realtor wél een hele goede reden voor: ze beviel van haar zoontje Tristan Jay! De kersverse mom had dus andere prioriteiten, en dat is natuurlijk meer dan logisch.

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gingen terugzien in het zevende seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Een tijdje geleden werd al bevestigd dat seizoen 8 in 2024 in première gaat, hoewel een exacte releasedatum nog steeds moet worden aangekondigd. Spannend!

Bron: RTL Boulevard, Archief | Beeld: Selling Sunset