Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je naartoe: 5x overnachten op bekende locaties uit de serie Máxima

Waan je voor heel even in het leven van onze koningin.

Maxima

Het eerste seizoen van de Videoland-serie Máxima was een groot succes. Maar, terwijl we wachten op het tweede seizoen kun je gewoon nog in de Máxima-sferen blijven. Hoe? Door een reisje te boeken naar één van de bekende plekken uit de serie. Van New York tot Sevilla en Brussel: dit zijn de mooiste locaties om een overnachting te boeken.

Koninklijk overnachten

De serie Máxima geeft een uniek kijkje in ons eigen koningshuis, met 's werelds meest charismatische en inspirerende royal in de hoofdrol – onze eigen koningin. Als koningin der Nederlanden heeft zij niet alleen de harten van haar eigen land veroverd, maar heeft ze ook wereldwijd bewondering en respect verdiend voor haar toewijding aan publieke dienstverlening, haar stijlvolle flair en haar grenzeloze inzet voor belangrijke maatschappelijke kwesties. Wil jij je ook wanen in het leven van dit stijlicoon en overnachten met een koninklijk tintje? Daar weet Booking.com wel raad mee. Het boekingsplatform heeft daarom vijf bestemmingen én bijbehorende hotels op een rijtje gezet die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van onze koningin.

Buenos Aires, Argentinië

Benieuwd naar de buurt waar koningin Máxima is geboren en opgegroeid? Ontdek Barrio Norte in de buitenwijken van Buenos Aires. Deze chique en welvarende wijk staat bekend om zijn elegante straten, historische gebouwen, luxe winkels, exclusieve restaurants en cafés, evenals culturele attracties zoals theaters en musea. Verblijf in Mio Buenos Aires en laat je betoveren door de elegantie en charme van dit luxueuze hotel midden in de stad. Vergeet vooral niet te genieten van een bad in de unieke badkuipen die zich midden in de hotelkamers bevinden.

New York City, Verenigde Staten

Ontdek de bruisende energie van het World Trade Centre District in New York, waar de koningin van 1996 tot 2000 heeft gewerkt. Geniet van een exclusief verblijf in The Wall Street Hotel aan Wall Street. Dit luxueuze 5-sterrenhotel ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook van alle gemakken voorzien met onder andere een geweldige bar, heerlijk terras en een uitstekend restaurant. Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis om te ontdekken hoe het leven van Máxima er in haar jongere jaren uitzag. Verken de rest van de stad met een bus- en boottocht en bewonder de iconische bezienswaardigheden die The Big Apple allemaal te bieden heeft.

Sevilla, Spanje

Ontdek Sevilla, de stad waar onze koning en koningin elkaar voor het eerst ontmoetten in 1999. De vonk sloeg over tijdens de legendarische Aprilfeesten (Feria de Abril) in de wijk Los Remedios. Deze bruisende wijk kenmerkt zich door prachtige parken en pleinen, waaronder het Parque de los Príncipes en de Plaza de Cuba, waar zowel bewoners en bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht. Herbeleef de romantiek door te overnachten in de Magno Apartments Asunción en geniet van moderne luxe en comfort in deze prachtige appartementen in het hart van de stad.

Brussel, België

In het voorjaar van 2000 verhuisde de koningin naar Brussel, waar ze bleef werken en een spoedcursus Nederlands volgde. Ervaar de elegantie van Brussel en verblijf in het Louise sur Cour hotel. Dit hotel, gevestigd in een elegant herenhuis, biedt een verfijnd en stijlvol verblijf voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en exclusiviteit. Breng tijdens je verblijf tijd door op de plekken waar de koningin haar dagen doorbracht voordat ze in het huwelijksbootje stapte. Ontdek bijvoorbeeld het Atomium en Design museum of verken de routes in de stad die eerder door onze koningin zijn afgelegd.

Den Haag, Nederland

Kom thuis in Den Haag, de huidige woonplaats van onze koninklijke familie, en geniet van de luxe en grandeur van deze historische locatie. Verblijf als een echte royal in het Hotel Des Indes en laat je verwennen door de vorstelijke ambiance van dit iconische hotel. De accommodatie bevindt zich in een prachtig 19e-eeuws gebouw in hartje Den Haag en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1858, toen het werd gebouwd voor de penningmeester van koning Willem III. Later, in 1881, werd het geopend als hotel. Ontdek naast je verblijf wat de thuisbasis van ons koningshuis allemaal te bieden heeft. Voor degenen die niet bang zijn voor hoogtes is het bijvoorbeeld zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Skyview de Pier en te genieten van een panoramisch uitzicht over de Nederlandse kustlijn.

Aangeboden
  • Booking.com
  • Booking.com, Videoland