Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Renata had een paranormale ervaring: 'Ik kon het niet verklaren'

Holiday horror.

paranormale ervaring

Eindelijk vakantie! Dat wordt genieten. Tot je op plaats van bestemming opeens erachter komt dat je niet alleen bent... Lees en huiver mee bij de paranormale ervaring van Renata.

Schaduw

"Tijdens mijn vakantie op Malta ging ik ’s ochtends altijd in mijn eentje zwemmen in de zee. Op een dag zag ik op het strand een schaduw onder een boom. Het leek een vrouw met een zwarte, slobberige jurk. De volgende ochtend zag ik haar weer, maar dit keer was het echt een vrouw. Ze had een wild, slordig kapsel en keek me met een verdrietige blik aan. Ik vroeg me af wat er met haar was, maar toen ik uit het water liep, was ze weg."

"Waar ik ook keek, ze was nergens te bekennen. Opeens kreeg ik sterk het gevoel dat ze achter me was en om me heen zweefde. Omdat ik weleens eerder overleden mensen had gezien, vermoedde ik dat de vrouw dood was. Ik vond het niet eng, maar was wel nieuwsgierig waarom ze zich aan mij had laten zien."

Koude rilling

"Pas een jaar later kwam ik daarachter. Ik was toen weer op vakantie in hetzelfde plaatsje en een oude dorpsbewoner vertelde dat een vrouw dertig jaar geleden zelfmoord had gepleegd bij de boom op het strand. Ze was ongeneeslijk ziek en wilde haar zoon niet tot last zijn. Toen de man haar uiterlijk beschreef, voelde ik een koude rilling over mijn lijf gaan. Dat was de vrouw die ik had gezien. Was ze na haar dood al die tijd blijven rondspoken op het strand? Ik kon het niet verklaren, maar daarna heb ik haar nooit meer gezien..."

In de nieuwste Grazia lees je nog veel meer Holiday horrorverhalen. Nu in de winkel!

Lifestyle
  • Tekst: Renée Brouwer
  • Adobe Stock