Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She said yes! Esther Vedder en vriend Ismael zijn verloofd

Op het zonovergoten Ibiza vroeg Ismael zijn grote liefde ten huwelijk

Esther Vedder

Heel leuk nieuws voor Esther Vedder en haar vriend Ismael de Ling. Op Instagram deelt de ondernemer dat Ismael haar ten huwelijk heeft gevraagd. Enne, ze heeft natuurlijk volmondig 'ja' gezegd!

Verloving op Ibiza

Op Instagram deelt Esther dat Ismael haar wel een heel bijzondere vraag heeft gesteld. Op het zonovergoten Ibiza heeft hij haar namelijk ten huwelijk gevraagd. "I SAID YES 💍❤️", schrijft Esther. Ook deelt Esther twee bijzondere foto's. Zo is op het eerste kiekje te zien dat Ismael voor haar knielt en zien we op de tweede foto dat ze elkaar innig omhelzen. Awh!

Perfect

Ook in haar stories blikt Esther terug op het huwelijksaanzoek. "YES TO FOREVER 💍", begint ze. "Ik kan het nog steeds niet geloven... Mooiste aanzoek ooit en alles was zo perfect! ❤️." Op de foto die ze in haar stories deelt, is haar prachtige verlovingsring goed te zien.

In de comments regent het felicitaties voor het kersverse verloofde stel. "Ah, wat geweldig! Congrats", schrijft Kelly Weekers. "❤️❤️❤️", reageert Josh Veldhuizen. "Congratulations!!!!❤️", deelt Sylvie Meis. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Stel

Esther en Ismael zijn sinds 2021 samen. In februari 2023 kondigden de twee het nieuws aan dat ze samen een kindje verwachtten. Op 28 augustus 2023 beviel Esther van dochter Frankie Anna de Ling. Het meisje is vernoemd naar Esthers zussen Franka en Anne.

Showbizz
  • NL Beeld