Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh yes! De laatste afleveringen van Bridgerton seizoen 3 kijk je vanaf vandaag op Netflix

Maak je agenda maar vast vrij!

Bridgerton

Vandaag is het dan eindelijk zover. Nadat ons geduld flink op de proef is gesteld, is de tweede reeks afleveringen van het derde Bridgerton-seizoen verschenen op Netflix. Woohoo!

Seizoen drie, deel een

In het eerste deel van seizoen drie zagen we hoe de romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) opbloeide, nadat Colin haar hielp bij het zoeken van een echtgenoot. Penelope vindt namelijk dat het tijd wordt dat ze een echtgenoot aan de haak slaat, en geeft haar lang gekoesterde liefde voor Colin op. Het vinden van een echtgenoot gaat alleen niet zo makkelijk, want Penelope is niet zo goed in flirten. Gelukkig kan Colin haar hier een handje bij helpen, en staat hij haar bij in haar zoektocht naar een echtgenoot.

Waar Penelope haar gevoelens voor Colin heeft opgegeven, bloeien de gevoelens vanuit Colin voor Penelope juist op. Wanneer Lord Debling – een huwelijkskandidaat voor Penelope – op het punt staat om Penelope ten huwelijk te vragen, gooit Colin roet in het eten. Penelope vlucht vervolgens weg van het bal nadat het huwelijksaanzoek is geruïneerd, maar Colin achtervolgt haar en weet Pen ervan te overtuigen om hem in haar koets te laten stappen. Wat begint als een ruzie tussen de twee, eindigt in het opbiechten van Colins liefde voor Penelope en een steamy scène in de koets. Het eerste deel van het seizoen sluit af met de verloving tussen Colin en Penelope.

Het tweede deel

Vanaf vandaag is het dus ein-de-lijk zover. We kunnen zien hoe de romance tussen Colin en Penelope verder opbloeit, maar we komen er ook achter of Penelopes geheime identiteit van Lady Whistledown Colin ter ore komt.

Als we de boeken moeten geloven, ontdekt Colin het geheim van Penelope, maar de vraag is hoe en wanneer. Vertelt Eloise het geheim van haar oude vriendin aan haar broer, of is het Penelope zelf die het opbiecht? En of het koppel deze schokkende bekentenis overleeft, is nog maar de vraag…

Popcorn, please!

Entertainment
  • Netflix, Beau Monde
  • Liam Daniel/Netflix © 2024
  • YouTube (Netflix)