Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je zien: Netflix deelt eerste beelden van Emily in Paris seizoen 4

De outfits zijn weer on point! 

Emily in Paris

We moeten nog even geduld hebben voordat het vierde seizoen van Emily in Paris van start gaat. Toch hebben we nu héél leuk nieuws! Netflix heeft namelijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven. En dat betekent dat we alvast een blik kunnen werpen op de gloednieuwe outfits. We like!

Seizoen 4

In het vierde seizoen zien we dat Emily behoorlijk van slag is. Ze heeft namelijk gevoelens voor twee mannen en daar worstelt ze behoorlijk mee. En dat Gabriel een kind verwacht met zijn ex, maakt het er natuurlijk niet makkelijker op. Ondertussen moet Sylvie een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen komen, het Agence Grateau worstelt met personeelswisselingen en Mindy en haar band bereiden zich voor op hun deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Ook dit seizoen van Emily in Paris keren veel oude bekende castleden terug. Natuurlijk kruipt Lily Collins opnieuw in de huid van Emily Cooper. Philippine Leroy-Beaulieu zien we wederom als Sylvie Grateau, Ashley Park als Mindy Chen, Lucas Bravo als Gabriel, Camille Razat als Camille, Samuel Arnold als Julien, Bruno Gouery als Luc en William Abadie als Antoine Lambert. Oh, en wees niet bang dat de dramatische finale van seizoen 3 het einde betekende voor Alfie, want Lucien Laviscount pakt deze rol weer op.

Eerste beelden

Om het lange wachten een beetje te verzachten trakteert Netflix ons nu alvast op de eerste beelden van seizoen 4. Naast een romantisch verhaal, draait Emily in Paris natuurlijk ook om fashion. En mode zal dit seizoen een nóg prominentere rol spelen, onthult kostuumontwerper Marylin Fitoussi aan Tudum.com. "Emily komt echt in haar eigen kracht, wordt assertiever en veel sterker met een stijl die de Parijse kledingregels een nieuwe invulling geeft. Ons motto was uiteraard om plezier te hebben, maar ook om maximale risico's te nemen."

Klinkt veelbelovend! En op de eerste beelden zien we al meteen weer een aantal geweldige looks.

Ook buiten Parijs

Uitvoerend producent en regisseur Andrew Fleming verklapt dat Parijs dit seizoen op een andere manier belicht wordt. Emily heeft een druk reisschema, want Parijs is niet de enige locatie waar het verhaal zich afspeelt in het vierde seizoen. "Van de Franse Alpen tot de piazza’s in Rome: kijkers zullen via Emily’s ogen geweldige nieuwe locaties ontdekken", aldus bedenker Darren Star. "Verwacht nieuwe personages, nog meer drama, romantiek en een volledig nieuwe taal om onder de knie te krijgen."

Startdatum

Na het zien van deze beelden kunnen wij al helemaal niet meer wachten tot we dit seizoen kunnen bingen. Helaas moeten we nog even geduld hebben. Het vierde seizoen van Emily in Paris wordt in twee delen wordt opgesplitst. Op 15 augustus 2024 gaat het eerste deel in première. De laatste vijf afleveringen van de serie kunnen we vervolgens bekijken op 12 september 2024. Can't wait!

Showbizz
  • Tudum.com, RTL Boulevard, Archief
  • Netflix