Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít zijn Grazia’s tien best belezen artikelen van 2023

Tijd voor een jaaroverzicht!

Nog een paar uurtjes en dan zit 2023 erop. Het was weer een jaar vol hoogtepunten – en soms ook wat minder leuke momenten natuurlijk. In showbizzland gebeurde er ook weer het een en ander, en dat wilden jullie massaal weten. Tijd voor een kleine recap! Wij zetten Grazia's tien best gelezen artikelen van 2023 voor je op een rij.

1. Dit is de publieksfavoriet van Echte Meisjes in de Jungle

In januari van dit jaar was het na lang wachten ein-de-lijk zover: sinds het eerste seizoen van bijna twaalf jaar geleden konden we weer kijken naar een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. En dat hebben we geweten! De eerste twee afleveringen waar Videoland ons meteen op trakteerde, zaten meteen vol drama, drama en nog eens drama. En hoewel de meeste dames in het programma bij de kijkers het bloed onder de (nep)nagels vandaan haalden, was er één deelneemster die juist favoriet is.

Lees hier het volledige artikel.

2. Oh no: dit Married at First Sight-stel is uit elkaar

Trouwen met iemand die je pas voor het altaar ontmoet? Het klinkt een beetje gek, maar toch gebeurt het al seizoenen lang in Married at First Sight én met succes. Het programma heeft namelijk al een aantal koppels opgeleverd die nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Helaas heeft ook een van die stellen dit jaar een punt achter hun huwelijk gezet.

Lees hier het volledige artikel.

3. Echte Gooische Moeder Leslie doet hilarische onthulling: 'Ik dacht dat iedereen dat wel deed'

In het voorjaar waren de Echte Gooische Moeders weer back! En vanaf de allereerste aflevering was het is weer als vanouds gezellig. De Gooische moeders zijn namelijk weer he-le-maal compleet. Niemand minder dan Kimberly Bosman is er sinds dit seizoen ook weer bij, waardoor de besties er weer helemaal tegenaan kunnen. Enne, de eerste aflevering begon meteen al goed toen Leslie een – nogal – hilarische onthulling deed.

Lees hier het volledige artikel.

4. Aahw! EMIDJ-Lena deelt kiekje met nieuwe lover

In het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gingen twaalf meiden met elkaar de strijd aan in de jungle voor de felbegeerde geldprijs. Lena heeft de prijs helaas niet mee naar huis heeft genomen, maar ze is in ieder geval niet met lege handen vertrokken uit Laos. Lena heeft daar namelijk haar lover gevonden!

Lees hier het volledige artikel.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LENA (@lena.nhds)

5. Wauw! Sylvia Geersen gaat voor nieuwe look

De knappe Sylvia Geersen straalde dit jaar like never before met haar lover Joris. Enne, sinds er iets is veranderd op liefdesgebied, vond de beauty het ook hoog tijd om iets te veranderen aan haar coupe. Kort en stijl was dé haarstijl voor het model afgelopen zomer.

Lees hier het volledige artikel.

6. Te lange kledingstukken? Wibra verkoopt spotgoedkope oplossing

Struggle jij altijd met té lange kledingstukken? Same! Natuurlijk snappen we dat je niet altijd zin hebt om met je hele hebben en houwen naar de kleermaker te gaan om je kleding in te korten, maar gelukkig is daar Wibra to the rescue! De winkelketen heeft namelijk een supermakkelijke én spotgoedkope oplossing om je kleding binnen no-time in te korten.

Lees hier het volledige artikel.

7. Janice Blok toont killerbody op Instagram: '5 kilo kwijt'

Met de zomer in zicht sloeg Janice Blok de wijn en kaasjes dit voorjaar over, en trainde ze keihard voor de beste versie van haar lichaam. En hoewel haar strenge routine niet voor iedereen weggelegd is, mag het resultaat er zijn. Op Instagram deelde de brunette vol trots een foto van haar killerbody.

Lees hier het volledige artikel.

8. Volgens een relatietherapeut zou je dít nooit tegen je lover moeten zeggen

Je lover eens goed de les lezen wanneer die tandpastadop wéér niet op de tube zit, is niets om je zorgen over te maken. Af en toe even kibbelen kan best lekker zijn. Maar toch is het slim om hierbij op je woordkeuze te letten. Het gebruik van dít specifieke woordje kan namelijk funest voor je relatie zijn.

Lees hier het volledige artikel.

9. Dit namen Mike en Evie stiekem mee naar Temptation Island

Mike en Evie waren dit jaar voor de tweede keer te zien in Temptation Island, dit keer als koppel. De twee verlieten vroegtijdig het eiland, omdat ze alle antwoorden op hun vragen al vrij snel wisten de beantwoorden. Bij Drama Island blikten ze terug op hun avontuur en doen ze een opvallende onthulling over iets wat ze stiekem hebben meegesmokkeld.

Lees hier het volledige artikel.

10. Deze spiegel van IKEA gaat viral op TikTok

Naast het feit dat TikTok ons een hoop schermtijd bezorgt, voorziet het platform ons ook van inspiratie en tips. Zo gaan er regelmatig leuke hebbedingetjes rond op de app. Ook dit jaar spotten wij een heel leuk item voor je interieur, namelijk een spiegel van IKEA.

Lees hier het volledige artikel.

Het aftellen kan nu écht beginnen. Nog heel eventejes en dan is 2023 a wrap! Op Grazia hebben we ook dit jaar weer de hoogtepunten uit showbizzland besproken, maar kwamen er natuurlijk ook verdrietige momenten en break-ups voorbij. Daarnaast wilden jullie ook dit jaar weer alles weten over fashion, beauty en andere handige lifehacks. Enne, we beloven alvast dat we jullie ook in 2024 weer op de hoogte houden. Happy new year! 

Beeld: NL Beeld