Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze spiegel van IKEA gaat viraal op TikTok

Wil je hebben!

Naast het feit dat TikTok ons een hoop schermtijd bezorgt, voorziet het platform ons ook van inspiratie en tips. Zo gaan er regelmatig leuke hebbedingetjes rond op de app. Deze week spotten wij een heel leuk item voor je interieur, namelijk een spiegel van IKEA.

Fish eye

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op leuke items voor in huis aankomt. Zo gaat er nu een hele leuke spiegel van IKEA viraal op TikTok en wij zijn obsessed. Het gaat om de svartbjörk spiegel. Deze spiegel lijkt in eerste instantie heel gewoon, maar hij heeft een leuk effect als je erin kijkt.

De spiegel is namelijk een beetje bol, waardoor je een soort fish eye effect krijgt. Enne, anno 2023 is zo'n lens helemaal hot and happening. De spiegel is een ware hit geworden op TikTok en dat betekent dat ze als warme broodjes over de toonbank vliegen bij de Zweedse winkelketen. Wil je zien hoe de spiegel staat? Bekijk dan de video hieronder.

@ivoryshawty svartbjörk unboxing, purchased at ikea amsterdam :) #ikea #mirror #svartbjörk ♬ SOBER - KiLLOWEN

Viraal

De spiegel doet ons ook wel een beetje denken aan achteruitkijkspiegels die je vaak op straat vindt bij uitritten, want ook deze zijn bol en rond en hebben het fish eye effect. Wil jij er nou ook een bemachtigen? Dan moet je snel zijn. Voor €30 scoor jij 'm al. Rennen maar!

Bron: Fem Fem | Beeld: TikTok, Unsplash @zeka_kapusta