Janice Blok toont killerbody op Instagram: ‘5 kilo kwijt’

De strenge levensstijl van de brunette is niet voor iedereen weggelegd.

Met de zomer in zicht slaat Janice Blok de wijn en kaasjes voorlopig over, en traint ze keihard voor de beste versie van haar lichaam. En hoewel haar strenge routine niet voor iedereen weggelegd is, mag het resultaat er zijn. Op Instagram deelt de brunette vol trots een foto van haar killerbody.

Strenge routine

Op Instagram zien we een Janice die nóg afgetrainder is dan hoe we haar zagen in Echte Meisjes in de Jungle. Maarre, mocht je net zo’n killerbody willen bereiken, dan staat je een behoorlijk strenge routine te wachten. Janice schrijft namelijk dat ze zeven dagen per week drie kwartier wandelt, vijf keer per week in de sportschool staat, compleet ‘droog’ eet en minimaal acht uur per nacht slaapt. En alsof het allemaal niet erger kon, moet ze de alcohol en alle suikers ook nog eens laten staan. Tja, je moet er wat voor over hebben!

janice
Bron: Instagram @janiceblok

Nog lang niet daar

Eerder deelde de brunette al dat ze na de coronaperiode al zeventien kilo kwijtraakte. “2 jaar terug tijdens Corona heb ik mijn lichaam eigenlijk een beetje verwaarloosd en het was tijd voor een verandering”, schreef ze toen op Insta. “Zelf volgde ik geen speciaal dieetschema. Maar heb ik het snoepen gelaten en ben ik gewoon keihard gaan trainen.” En hoewel ze nu weer vijf kilo in vijf weken is afgevallen, laat Janice weten dat ze ‘nog lang niet daar’ is. Dedicated! 

Bron: RTL Boulevard, Instagram @janiceblok | Beeld: Videoland, Instagram @janiceblok

Laatste nieuws