Te lange kledingstukken? Wibra verkoopt spotgoedkope oplossing

Zeg maar dag tegen te lange kledingstukken!

Struggle jij altijd met té lange kledingstukken? Same! Natuurlijk snappen we dat je niet altijd zin hebt om met je hele hebben en houwen naar de kleermaker te gaan om je kleding in te korten, maar gelukkig is daar Wibra to the rescue! De winkelketen heeft namelijk een supermakkelijke én spotgoedkope oplossing om je kleding binnen no-time in te korten.

Inkorten

De perfecte broek vinden kan soms een hele grote struggle zijn. Zit ‘ie bij de taille goed, dan is de lengte weer niet goed of andersom. En met name die lengte is vervelend. Je staat er natuurlijk niet om te springen dat je elke keer naar de kleermaker moet wanneer je een nieuwe broek hebt gekocht. Enne, goed nieuws! Want met deze simpele hack kun jij binnen no-time zelf je broeken inkorten!

Zoomband

De Wibra heeft kennelijk de gebeden gehoord en een oplossing bedacht voor te lange kledingstukken, waardoor je nu voor maar 1 euro – believe it or not – zelf je broeken en andere kledingstukken kunt inkorten. Nóg handiger: je hebt geen naaimachine of naald en draad nodig! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een strijkijzer. That’s it! Nu ben je vast benieuwd wat deze ‘wondertool’ nou eigenlijk is, en dat snappen we maar al te goed.

De handige tool is een zogeheten ‘zoomband om te strijken’. Nu zul je wel denken: wat is dat nou weer? Goed nieuws! Gelukkig is daar TikTok om ons weer haarfijn uitleg te geven over deze tool:

@shelingcynthia Rennen naar Wibra voor deze fashion hack💪🏽🤩 outfit @terStal #fashion #fashionhack #fashiontiktok #zoomband #fashiondiy @Wibra Nederland ♬ original sound – ShelingCynthia

En hoewel het dus een superhandige tool is om je broeken in te korten, is dat niet het enige kledingstuk wat je ermee kan inkorten. Je kunt er letterlijk álles mee inkorten. Dus ja: ook jurken, rokken, t-shirts en ga zo maar door!

Bron: Girl Scene | Beeld: Clueless

Laatste nieuws