Aahw! EMIDJ-Lena deelt kiekje met nieuwe lover

Cupido heeft raak geschoten in de jungle!

Lees ook

In het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaan twaalf meiden met elkaar de strijd aan in de jungle voor de felbegeerde geldprijs. Of Lena de prijs ook mee naar huis heeft genomen, is nog niet bekend, maar ze is in ieder geval niet met lege handen vertrokken uit Laos. Lena heeft daar namelijk haar lover gevonden!

Liefde in de Jungle

Fans van het programma gieren het uit om Lena die maar niet haar evenwicht lijkt te kunnen bewaren. Maar de liefde vinden in de jungle? Dat had Lena vast niet verwacht toen ze besloot mee te doen aan het programma. Toch overkwam het haar en viel ze – letterlijk – als een blok voor geluidsman Leandro. “Ze hebben elkaar leren kennen in de jungle, zijn gaan daten en hebben nu een relatie”, laat RTL Boulevard weten.

Insta-Official

De tortelduifjes zijn duidelijk erg gelukkig samen en brachten het nieuws naar buiten door op hun Instagram Stories het fragment van RTL Boulevard te delen. Hiermee bevestigen ze de geruchten en krijgen we te zien wie deze gelukkige jongen eigenlijk is!

Het gaat om de knappe geluidsman Leandro! Hij werkt als freelancer in de tv-wereld en woont momenteel in Amsterdam.

Donkere periode

Onlangs vertelde Lena in de podcast Fucked Up Social Life van medekandidaat Janice Blok openhartig over de donkere periodes in haar leven. Maar na haar zware depressie gaat het nu gelukkig beter met Lena. Deze nieuwe lover is haar dan ook van harte gegund! Veel geluk Lena en Leandro!

Bron: RTL Boulevard, Instagram, Girlscene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook