Dit namen Mike en Evie stiekem mee naar Temptation Island

De twee hebben iets weten mee te smokkelen...

Voor Mike en Evie zit het Temptation-avontuur er alweer op. De twee verlieten vroegtijdig het eiland, omdat ze alle antwoorden op hun vragen al vrij snel wisten de beantwoorden. Bij Drama Island blikken ze terug op hun avontuur en doen ze een opvallende onthulling over iets wat ze stiekem hebben meegesmokkeld.

Meegesmokkeld

Hoewel ze getekend hadden voor de ultieme relatietest, kwamen Mike en Evie halverwege Temptation Island tot het besef dat al hun vragen al waren beantwoord. Van jaloezie was geen sprake, en het enige wat ze nog wilden was een hereniging. Samen vormen ze één van de zeldzame koppels in de Temptation-geschiedenis die de relatietest al voordat het programma ten einde is gekomen, hebben uitgespeeld. Overigens is er iets wat ze daarbij misschien ook wel heeft geholpen. “We hadden een afspraak met elkaar gemaakt. En dat is iets wat eigenlijk nog niemand weet”, vertelt Evie in Drama Island.

Boekje

“We namen allebei een notitieboekje mee en daarin hadden we iets voor elkaar geschreven. Dat mocht eigenlijk niet, dus dat hebben we stiekem gedaan”, zegt ze. De twee hadden beiden de avond voordat ze van elkaar gescheiden werden een mooi verhaal voor elkaar geschreven. “Ik had tegen Mike gezegd: je mag het pas lezen als je het écht moeilijk hebt.”

Mike las het boekje al op de tweede dag, terwijl Evie het pas op de laatste dag heeft gelezen. Aha!

Weer samen

In de laatste aflevering zien we hoe Mike en Evie weer samen komen na de ietwat ingekorte relatietest. “Onze vragen waren gewoon beantwoord”, vertelt Mike daarover. “Wij hadden niet echt meer wat uit te zoeken. Terwijl die andere koppels dat wel hadden. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Miriam en Shanta, die zitten echt in een jaloerse relatie. Dus die hadden nog wat uit te zoeken.” Evie vertelt dat ze haar geluk niet op kon toen ze weer samen met Mike mocht vertrekken. “Het had voor mij echt niet beter kunnen aflopen. Het was echt een van de meest bijzondere momenten uit mijn leven. Ik was zo blij dat ik weer lekker naar hem toe kon.”

Bron: FEM FEM | Beeld: Temptation Island, Drama Island

Laatste nieuws