Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Enzo Knol en Myron Koops zijn ouders geworden

Wat een prachtige naam!

enzo myron ouders

Beschuit met blauwe muisjes voor Enzo Knol en Myron Koops! De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van een zoontje. Op Instagram delen ze het ge-wel-dige babynieuws met de eerste gezinskiekjes.

Bevallen

Op Instagram delen de kersverse ouders het prachtige nieuws dat ze trotse ouders zijn geworden van hun allereerste kindje. Enne, het jongetje heeft een prachtige naam gekregen. "Riven Khen Knol. 1 mei 2024 - 14:57 - 4005gr - 53cm", luidt de caption. Ook delen Enzo en Myron de allereerste foto's van hun kleine spruit. Cute!

Reacties

In de reacties stroomt het dan ook vol met liefdevolle felicitaties van vrienden, familie en volgers. Zo reageert Jutta Leerdam: "Nahhh gefeliciteerd 🥹" En schrijft Jade Anna: "Zo blij voor jullie ❤️" Verder laten ook andere BN'ers zoals Victoria Koblenko, Quinty Mirjam, Bizzey en Danique Bossers een reactie achter.

Zwangerschapsaankondiging

In november maakten Enzo en Myron het ge-wel-dige nieuws bekend dat ze in verwachting waren van hun allereerste spruit. "We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! Wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama!👼🏼🤍", luidde de caption onder een foto waarop we Enzo en Myron – inclusief babybelly – konden zien. En nu, zo'n negen maanden later, is hun zoontje er dan ein-de-lijk. Namens Grazia, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!

Showbizz
  • Instagram
  • NL Beeld