Grazia’s grote jaarhoroscoop: dit kun jij in 2024 verwachten op liefdesgebied

Dit hebben de sterren voor jou in petto volgend jaar!

Een nieuwe liefde, eindelijk meer rust, een dikke vette financiële meevaller? In Grazia’s XXL-jaarhoroscoop lees je wat de sterren voorspellen voor jouw sterrenbeeld in 2024. Vandaag bespreken we het thema liefde en sex. Ooh la la!

Waterman: 21 januari – 19 februari

De eerste maanden van 2024 heb je hard nodig om alle ontwikkelingen in je liefdesleven te verwerken. Gelukkig brengt dit wel nieuwe inzichten en vallen alle puzzelstukjes op z’n plek. Het wordt je steeds duidelijker waarom bepaalde veranderingen moeten plaatsvinden. Na maart kan je liefdesleven dan ook in een stroomversnelling terechtkomen. Zeker wanneer je single bent, kun je rekenen op spannende nieuwe ontmoetingen.

Vissen: 20 februari – 20 maart

Door je relatie en dates die je dit jaar hebt, leer je jezelf steeds beter kennen. Heb je een vaste relatie en zit het niet helemaal lekker tussen jullie, dan stellen problemen tussen jullie je in staat om de basis te te versterken. Wees eerlijk en ga steeds weer het gesprek aan, dan komt het goed. Als single kom je er achter wat je zoekt en wie werkelijk bij je past. In de zomer kan dit leiden tot een perfect match!

Ram: 21 maart – 20 april

Tussen april en juni kan je relatie onder druk komen te staan, zeker wanneer het al een tijdje stroef verloopt tussen jullie. Als vuurteken kun je zeer impulsief zijn en snel beslissingen nemen, waar je later spijt van kunt krijgen. Probeer daarom toch af en toe iets minder snel direct te reageren en eerst goed na te denken. Zo ontploft de boel iets minder vaak. Vanaf de zomer gaat het er steeds beter voor je uitzien, of je nu single bent of een relatie hebt.

Stier: 21 april – 20 mei

Dit jaar krijg je mooie kansen aangereikt om aan jezelf te werken en je leven op allerlei fronten te verbeteren. Dit komt je relatie en sexleven alleen maar ten goede. Je creëert als het ware een verbeterde versie van jezelf, waardoor er weer een frisse wind door je relatie waait. Als single trek je hierdoor een totaal ander type aan dan voorheen en dat is spannend en leuk.

Tweelingen: 21 mei – 21 juni

Vooral wanneer je een partner hebt, mag je rekenen op mooie kansen om je relatie te verdiepen. De eerste maanden van 2024 kun je het verlangen hebben naar hoe het in het begin was. Door tijd in elkaar te investeren, wordt het gedurende het jaar steeds beter. Vooral juli wordt wat dat betreft een topper. In maart kun je als single serieus beet hebben.

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Als single ben je er even helemaal klaar mee. Je hebt behoefte aan sex en intimiteit. Een maatje om je leven mee te delen. Vrienden en familie proberen je te koppelen. Je weet wat ze zeggen: op het moment dat je het loslaat, gebeurt het juist. De planeten beloven een spannende ontmoeting in juli. Heb je een relatie? Dan kan die wel een fikse boost gebruiken. Het vergt wat creativiteit om je sexleven nieuw leven in te blazen.

Leeuw: 23 juli – 23 augustus

Je focus gaat dit jaar vaak uit naar je carrière, aangezien daar de nodige ontwikkelingen en veranderingen te verwachten zijn. Dit gaat onbedoeld ten koste van je relatie. Wanneer je stopt met praten, kan dit tot serieuze issues leiden. Grijp op tijd in en maak tijd vrij voor je relatie. Ben je single, dan heb je aan aandacht geen gebrek. Seksueel kom je aan je trekken via flings of onenightstands. Een serieuze match laat even op zich wachten, zeker tot het najaar van 2024.

Maagd: 24 augustus – 22 september

Jij houdt meestal niet van veranderingen. Helaas staat je dit wel te wachten in 2024 of is dit eind 2023 al gebeurd. Wellicht heeft je partner de stekker eruit getrokken of verloopt het heel moeizaam tussen jullie. Zie het als een kans om verbeteringen in je relatie aan te brengen. Iets werkte niet en nu krijg je de mogelijkheid op iets beters. Wanneer je dat kunt omarmen, kun je in juni al op een nieuwe lover of een betere relatie rekenen.

Weegschaal: 23 september – 22 oktober

Als Weegschaal is single zijn een issue. Je houdt van gezelschap, een maatje om samen dingen mee te doen en intiem te zijn. Gelukkig ziet het er top voor je uit in 2024. Je bent zeer aantrekkelijk. Vooral de eerste maanden van het jaar trek je de aandacht naar je toe. De kans op een perfect match is dan groot. Heb je een vaste lover, dan verdiept je relatie enorm, zeker wanneer jullie vaker samen iets gaan ondernemen.

Schorpioen: 23 oktober – 22 november

Als single heb je lange tijd geen behoefte aan een lover. Je focus ligt op jezelf en het orde op zaken stellen van je carrière. Daar gaat al je energie in zitten en dat is oké. Een date in oktober kan je hart sneller doen kloppen en je mening hierover volledig bijstellen. Heb je een vaste lover, dan is je relatie vrij stabiel. Betrek je lief wel in je gedachtegangen, angsten en zorgen, zodat hij/zij je kan ondersteunen in je proces.

Boogschutter: 23 november – 21 december

Meer dan ooit heb jij behoefte aan ruimte in je leven, dus ook in je relatie. Krijg je die ruimte niet, dan kan dat flink gaan botsen. Vooral in april kan dit gevolgen hebben. De boel wordt in ieder geval flink opgeschud, waardoor het daarna einde verhaal is of juist beter wordt dan ooit. Als single heb je eveneens behoefte aan je vrijheid en onafhankelijkheid. Je gaat eerder voor flings dan the real deal.

Steenbok: 22 december – 20 januari

Eind januari verdwijnt planeet Pluto uit je teken en dat ga je merken. Je relatie wordt minder heavy en als single trek je niet alleen meer probleemgevallen aan. Het wordt allemaal een stuk luchtiger en toffer voor je. Meer ruimte voor sex, plezier en minder verplichtingen. Wat dat betreft staat je een fijn jaar te wachten, waarin je veel meer kunt gaan genieten.

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)

Laatste nieuws