Dit is de publieksfavoriet van Echte Meisjes in de Jungle

Deze dame springt er volgens de kijkers bovenuit.

Afgelopen maandag was het na lang wachten ein-de-lijk zover: sinds het eerste seizoen van bijna twaalf jaar geleden konden we weer kijken naar een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. En dat hebben we geweten! De eerste twee afleveringen waar Videoland ons meteen op trakteerde, zaten vol drama, drama en nog eens drama. En hoewel de meeste dames in het programma bij de kijkers het bloed onder de (nep)nagels vandaan halen, is er één deelneemster die juist favoriet is.

Onzeker

In Echte Meisjes in de Jungle kunnen we genieten van Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah. Veel van de deelneemsters zijn bekend van programma’s als Ex on the Beach en Temptation Island en de ladies zijn over het algemeen – op z’n zachts gezegd – types die vrij veel om hun uiterlijk geven. Big Brother-winnares Jill liet eerder weten daar best veel moeite mee te hebben. “Zij stappen gelijk mooi hun bed uit. Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker”, vertelde de blondine.

Positieve reacties

Toch lijkt het nu juist Jill te zijn die sympathie wekt bij de kijkers. Op social media regent het complimenten en positieve reacties voor de winnares van Big Brother. “Jill die onzeker wordt van al die meisjes die zichzelf helemaal vol hebben gespoten. Ze juist is de mooiste van haar team”, schrijft iemand op Twitter. Iemand anders vraagt zich af of Jill überhaupt wel thuishoort in het heftige programma. “Wat doet Jill daar? Die is toch veel te leuk om hieraan mee te doen?”

Best of both worlds

To be honest, wij zijn ook fan van Jill. Maar natuurlijk genieten we ook van alle drama die de andere dames veroorzaken. In fact, we kunnen nu al niet wachten tot komende maandag!

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws