Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ai: deze sterrenbeelden vallen altijd op de verkeerde persoon

Nieuwe relatie? Red flag incoming...

sterrenbeelden

Word jij altijd hopeloos verliefd op iemand die achteraf toch wel veel red flags lijkt te vertonen? Of ga je altijd voor iemand die onbereikbaar is? Dan is de kans groot dat je tot de volgende vier sterrenbeelden behoort. Zij hebben er namelijk nogal een handje van om telkens voor de verkeerde persoon te vallen.

Boogschutter

Boogschutters zijn van nature reizigers. Ze zoeken graag het avontuur op en willen een relatie met iemand die die passie met hen deelt. De personen die zeggen dat ze op reis willen, blijken vaak echter toch andere ambities te hebben. Zo beland je als Boogschutter al snel in een patroon van verliefd worden op mensen die toch niet blijken te zijn hoe je dacht. Maar, no worries: uiteindelijk vind jij je mede-traveler wel!

Weegschaal

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn over het algemeen goed in balans. Toch neigen zij in de liefde naar iets heel anders; namelijk iemand die hen uit hun evenwicht brengt. Je begrijpt dat dit niet altijd even goed afloopt. Gelukkig zal je hier als Weegschaal op de lange termijn van leren en op een gegeven moment precies weten wat je wel en niet wil in een relatie.

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen vallen onbewust op onbereikbare personen. Dit komt omdat ze houden van de beginfase van een relatie, waarin je eigenlijk alleen nog een crush op iemand hebt. Hierdoor trekt dit sterrenbeeld personen aan die niet altijd even serieus zijn. En dat is jammer, want ook Tweelingen willen uiteindelijk een diepere connectie met iemand. En maak je geen zorgen: die komt er ook wel, er moeten alleen eerst wat rotte appels aan te pas komen.

Ram

Ram houdt net als Boogschutter van avontuur en dat uit zich ook in de liefde. Dit sterrenbeeld is snel verveeld, en verliefd worden op de buurman of een collega zit er voor Ram dan ook niet in. In plaats daarvan is de kans groot dat je valt voor iemand die aan de andere kant van de wereld woont. Handig? Niet bepaald. Maar saai is het in ieder geval niet!

Lifestyle
  • Ze.nl
  • Choose Love (Nicola Dove/Netflix)