Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de bikinitrends van deze zomer

Van bloemenprint tot crochet.

bikinitrends

We hebben de eerste zomerse dagen gehad en dat betekent dat de zoektocht naar de perfecte bikini kan beginnen. Heb je nog wat inspiratie nodig? Dit zijn de vijf grootste bikinitrends die we deze zomer gaan zien.

Crochet

Crochet is al een tijdje bezig met een comeback, maar deze zomer kunnen we er écht niet meer omheen. Gehaakte bikini's zijn hot, en je kunt er dit jaar alle kanten mee op. Zo kun je voor de klassieke crèmekleurige variant gaan, maar ook voor een opvallende kleur of print.

Corsages

Sinds vorig jaar domineren corsages ineens het fashion straatbeeld. Eerst verschenen ze al op jurkjes, daarna in de vorm van romantische chokers en nu is het helemaal on trend om een bikini of badpak met een strik of bloem te dragen. Misschien wel de meest elegante trend van deze zomer!

Goud

In de collecties van grote modehuizen zien we steeds vaker gouden kledingstukken voorbijkomen, en bij bikini's is dat niet anders. Waar goud voorheen een kleur leek te zijn waar alleen Beyoncé of Jennifer Lopez mee wegkwam, is het anno 2024 een tint die elke fashionista in haar kast moet hebben. Vooral wanneer je een lekker kleurtje hebt opgebouwd staat het prachtig!

High waist broekjes

Ook high waist broekjes gaan we deze zomer veel zien. Ze waren er natuurlijk al langer, maar dit jaar is het een must om er een in je garderobe te hebben. Deze trend is ideaal voor iedereen die graag wat meer comfort wil in een bikini. Bovendien geeft het je benen optisch een stukje extra lengte. Win-win!

Bloemenprint

Bloemenprints komen elk jaar weer terug in de bikinitrends en ook dit jaar kan het niet fleurig genoeg. Overigens zijn ook allerlei andere patronen deze zomer on trend. Hoe excentrieker, hoe beter!

Goed: genoeg trends om te onderzoeken tijdens je zoektocht naar de perfecte bikini, lijkt ons. Ga jij liever voor een badpak? Ook dan zijn er genoeg leuke items te vinden met bloemenprints, in het goud of met een corsage. In the shopping bag!

Fashion
  • ELLE, JAN Magazine
  • Adobe Stock