Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Leslie doet hilarische onthulling: 'Ik dacht dat iedereen dat wel deed'

Wij komen niet meer bij!

De Echte Gooische Moeders zijn back! De allereerste aflevering staat inmiddels op Videoland, en het is weer als vanouds gezellig. De Gooische moeders zijn namelijk weer he-le-maal compleet. Niemand minder dan Kimberly Bosman is er dit seizoen ook weer bij, waardoor de besties er weer helemaal tegenaan kunnen. Enne, de eerste aflevering begint meteen al goed als Leslie een – nogal - hilarische onthulling doet.

Borstvoeding

Bij het moederschap komen hier en daar een aantal – onverwachte – dingen om de hoek kijken. Enne, ook de Gooische moeders ondervonden dit. Hierdoor gaat menig gesprek tussen de vriendinnen al snel over baby's, de zwangerschap, borstvoeding, en ga zo maar door. En dat laatste, daar raakten Leslie en Kimberly niet over uitgepraat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

"Heb jij wel eens je eigen borstmelk gedronken?", vraagt Leslie aan Kimberly. Kimberly hoeft geen moment te aarzelen en zegt meteen stellig: "Nee, ik niet." Leslie schiet meteen in de lach en biecht iets hilarisch op. "Ikke wel, die van Paulien", lacht ze. Wait, what?!

Why not?

Kimberly kan haar oren niet geloven en vraagt het nog eens ter bevestiging. "Is toch gewoon m'n vriendin?", lacht Leslie verder. "Effe kijken hoe het smaakt." Nog steeds zit Kimberly vol ongeloof. "Ik zou dat nooooit doen. Nooit! Echt niet. Voor geen miljoen", stelt ze duidelijk.

Maarre, daar is het niet bij gebleven voor Leslie. Zo biecht ze op dat ze ook wel eens haar eigen borstvoeding heeft gedronken. "Ik dacht dat elke vrouw dat deed, ja. Why not? Het komt toch ook uit je? Nou, niet dat ik alles proef wat er uit me komt hoor, laten we dat even vooropstellen", lacht ze.

Bron: Echte Gooische Moeders | Beeld: NL Beeld