doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bijzonder moment aangebroken voor Temptations Ricky en Jaydi

Ricky doet boekje open over welke Temptation singles hij ook wel zag zitten

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ricky

Ricky en Jaydi besloten na hun Temptation Island-avontuur al snel bij elkaar in te trekken en inmiddels hebben ze hun gezinnetje uitgebreid met een hondje. De twee zijn dan ook overduidelijk happily in love. Toch had Ricky zijn oog ook op wat andere Temptation singles laten vallen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Singles

Ricky was te gast op het YouTube-kanaal van Love Islands Lotte van Leeuwen. Hier vroeg zij hem alles over bekende exen, hoe hij denkt over Jaydi's ex Sonny, over zijn relatie met Jaydi én of hij een oogje had op andere Temptation Island-deelnemers.

"Nee, daar ben ik heel kort over", laat Ricky weten. "Nee, echt niet." Maarre, hoe zit het dan met de vrijgezelle dames? Dat is een ander verhaal, vertelt de knappe wakeboarder. "Bij de vrijgezellen zitten er wel een paar knappe dames tussen", weet hij te vertellen. "Ik denk dat als je de vrijgezelle dames met de vrijgezelle heren in een villa had gestopt, had je heel andere beelden gekregen."

Wilde wolven

Over de ontmoeting met de single ladies weet Ricky zich nog wel het een en ander te herinneren. "Voordat wij de koppels gingen ontmoeten, moesten wij een uur of twee wachten tot alles gereed was", begint hij het verhaal. "Op een gegeven moment kwamen die vrijgezelle meiden aangereden, en wij stonden daar als wilde wolven te wachten. Het was warm, dus wij deden al onze kleren uit. We werden zo gek, dat de productie ook zei van: 'Alsjeblieft ga ernaartoe, geef ze een hand. Misschien zijn jullie dan wat rustiger.' Dus wij erheen, de een nog stoerder dan de ander", gaat Ricky verder. "En daarna stonden we daar en zeiden we: 'Eh, hoi'", kan hij zich het ongemakkelijke moment nog herinneren.

Maarre, wie sprong er nou echt uit voor Ricky? "Qua uiterlijk ga ik dan toch wel voor Rosanne of Carré, maar die ging er natuurlijk al vrij vlot uit", doet de hottie een boekje open. Maar ook Evie, die nu een relatie heeft met 'kleine Mike', zag hij wel zitten, vertelt hij. "Ik spreek ze ook nog bijna allemaal. Het zijn echt super leuke meiden", aldus Ricky. Aha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');