Bijzonder moment aangebroken voor Temptations Ricky en Jaydi

De lovebirds hebben een bijzonder weekend achter de rug.

Het was een bijzonder weekend voor Temptations Ricky en Jaydi. Het kersverse koppel genoot van het prachtige lenteweer met niemand minder dan allebei hun schoonouders. “Meeting van de schoonouders”, deelt het koppel op Instagram.

Gezelligheid

Aan het begin van het weekend kondigde Jaydi al aan dat er iets leuks op de planning stond. Ze liet weten dat haar moeder voor het eerst bij haar en Ricky thuis zou komen. Ook werd haar moeder voorgesteld aan de ouders van Ricky. How cute.

Via Instagram Stories laat het koppel zien dat ze genoten hebben van het weer, en daarbij ook een leuke eerste kennismaking van the parents in law hebben gehad.

Goede band

Dat de relatie tussen Ricky en Jaydi enorm serieus is, is inmiddels wel duidelijk. De twee besloten na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave al gauw bij elkaar in te trekken. Hoewel dit volgens de meningen van anderen misschien veel te snel ging, besloten de twee gewoon een sprong in het diepe te nemen. Enne, dat bevalt het koppel hartstikke goed.

“Ik moest wel verhuizen, aangezien ik eerst bij Sonny woonde”, vertelde Jaydi onlangs aan Grazia. “Ik besloot gewoon bij Ricky in te trekken. Ik dacht: werkt het niet, dan verhuis ik weer terug naar mijn moeder, so be it. Het gaat nu al vijf maanden supergoed. Ik heb een sprong in het diepe genomen, daar ben ik heel makkelijk in. Het voelde goed, dus ik ging er gewoon voor.”

Beeld: Fotograaf: Tom Cornelissen, Instagram

Laatste nieuws