Zien: zó zag Temptations Ricky er vroeger uit

Temptations Jaydi over samenwonen met Ricky: ‘Het voelt gewoon goed’

"Ik heb een sprong in het diepe genomen."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaydi Ricky

Na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave besloten Ricky en Jaydi bij elkaar in te trekken. Een wilde gok, maar het tweetal had er vertrouwen in. Enne, die gedurfde stap heeft z’n vruchten afgeworpen. De twee zijn dolgelukkig samen en vertellen aan Grazia alles over hun leven samen onder één dak.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Meteen samenwonen

Na het avontuur in het zonnige Italië konden Ricky en Jaydi niet wachten om hun love life in Nederland voort te zetten. “Jaydi vloog een dag eerder naar Nederland. De volgende dag vloog ik pas terug”, begint Ricky.

“Mijn ouders hebben mij op het vliegveld opgepikt, en vervolgens ben ik meteen met de auto naar Jaydi gereden”, gaat de wakeboarder verder. Het tweetal vertrok diezelfde avond nog naar Ricky zijn optrekje. “Enne, Jaydi nam toen geen kleding mee voor maar één dag”, lacht Ricky.

“Ik moest wel verhuizen, aangezien ik eerst bij Sonny woonde", gaat Jaydi verder. "Ik besloot gewoon bij Ricky in te trekken. Ik dacht: werkt het niet, dan verhuis ik weer terug naar mijn moeder, so be it. Het gaat nu al vijf maanden supergoed. Ik heb een sprong in het diepe genomen, daar ben ik heel makkelijk in. Het voelde goed, dus ik ging er gewoon voor.”

Geheime relatie

Hun terugkomst in Nederland is inmiddels al zo’n vijf maanden geleden. Ricky en Jaydi moesten al die tijd hun relatie voor de buitenwereld geheimhouden. Iets wat niet altijd even soepel verliep. Bij de meest gewone uitstapjes viel het tweetal soms al bijna door de mand.

“Ik werd bijvoorbeeld in de supermarkt herkend, aangezien mensen echt dachten: wat doet zij hier?”, lacht Jaydi. Het koppel moest daarnaast net als de rest van Nederland veel binnenblijven. Dit maakte de situatie een klein beetje makkelijker. “Dat is dan echt het enige kleine voordeel aan corona”, biecht Jaydi op. “Het is wel gek hoor. De eerste keer uiteten buiten de deur wordt voor ons écht de eerste keer uiteten”, vult Ricky aan.

Familie en vrienden

Familie en vrienden van het koppel waren echter al op de hoogte van de liefde tussen de lovebirds. “Ik kan dat echt niet voor me houden. Ik moest het gewoon aan mijn familie en goede vrienden vertellen", biecht Ricky op.

Ook Jaydi bracht haar loved ones al gauw op de hoogte over haar situatie met Ricky. En dit nieuws viel bij veel mensen om haar heen in goede aarde. “Mijn moeder, de rest van mijn familie en mijn vriendinnen hebben nooit echt een band met Sonny gehad”, legt Jaydi uit.

“Zij waren echt heel erg blij voor mij, want de relatie die ik met Sonny had was niet goed meer. Er moest een einde aan komen. Iedereen is daarentegen zo blij met Ricky. Hij is in de afgelopen vijf maanden vaker bij mijn moeder thuis geweest dan Sonny in de afgelopen 3,5 jaar. Dit zit gewoon helemaal goed.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');