doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Gezinsuitbreiding voor Temptations Jaydi en Ricky

Temptations Mike doet boekje open over relatie met Evie: 'Ze is hartstikke leuk!'

En ja, ook tussen de lakens knettert het van de chemie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Mike doet boeken open over relatie met Evie: 'Ze is hartstikke leuk!'

Hij deed niet mee met het idee om zijn grote liefde tijdens Temptation Island te vinden, maar stond er zeker voor open. En net toen Mike dacht dat het ‘m niet ging worden, was daar Evie. Hoogtijd voor Grazia om even poolshoogte te nemen bij de verliefde Haarlemmer.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Flirten

Vanaf het moment dat Evie en Mike elkaar ontmoetten in Italië was er sprake van een ‘korte flirt’, vertelt Mike wanneer we met hem bellen. Maar pas toen de twee weer op Hollandse bodem stonden, begon het balletje te rollen.

“Anderhalve maand na terugkomst stuurde Evie me een berichtje of ik zin had om een keer met Dennis, grote Mike en Celine bij haar thuis lang te komen voor een gezellig avondje.” De dj, die wel van een feestje houdt, ging op de uitnodiging in en daar merkte hij dat er nog steeds sprake was van een flirt. Van verliefdheid was geen sprake. Althans, toen nog niet.

Van flirt naar relatie

Eind december vertrokken Mike en Evie samen met Rosanne, Celine en Dennis richting Ibiza. Op het Spaanse eiland werd al snel duidelijk dat het meer dan een flirt was. “We werden steeds naar elkaar toegetrokken”, weet Mike nog. “We keken constant naar elkaar, moesten lachen en dachten echt: wat is dit? Dat vonden we heel bijzonder.”

De spark tussen de twee was niet te ontkennen en nog op datzelfde eiland kwamen de twee officieel bij elkaar. “Het was een heel mooi moment”, herinnert Mike zich. “We (samen met Rosanne, Celine en Dennis, red.) gingen naar een soort markt. Er was muziek, het was gezellig, er was zon, het was de perfecte setting.”

Volgens Mike klopte het die dag gewoon. “Ik riep Evie bij me en ik zei: schat, luister. We zijn hier op een geweldige locatie, op een geweldig moment. Ik voel me op dit moment heel gelukkig en wil eigenlijk vragen of je gewoon mijn meisje wilt zijn.” Het antwoord van Evie? Dat weten we inmiddels.

Samen het avontuur tegemoet gaan

Of een relatie tussen de twee al eens eerder ter sprake was gekomen? “Nee, dat niet. En een ander denkt misschien: dat is wel heel snel. Maar die flirt was er al wel. We wisten al dat we tot elkaar aangetrokken waren en we beleefden de Temptation-bubbel met elkaar. We wilden dat avontuur ook samen afmaken.”

“Het leuke aan Evie is dat ik veel van haar in mezelf herken”, deelt Mike. “Ze is altijd positief, ze is een allemansvriend en bij haar kan ik helemaal mezelf zijn. Ik hoef niet bang te zijn dat ze iets gek of raar vindt. Ik vind haar heel erg leuk en het is gewoon een knappe meid. Bij haar voel ik me helemaal op mijn gemak."

En ook tussen de lakens knettert het van de chemie. “Tussen de lakens vullen we elkaar goed aan. Ik had dat niet verwacht”, geeft Mike lachend toe. “Zij is natuurlijk wat jonger dan ik, dus ik dacht: misschien is ze verlegen, maar nee. Niets is minder waar.”

Toekomst

Het moge duidelijk zijn: Mike en Evie zijn gek op elkaar. Toch loopt het stel niet op de zaken vooruit. “We zien wel wat er voor ons in de toekomst ligt”, stelt Mike.

De Haarlemmer had twee keer eerder een lange relatie en wil niet te hard van stapel lopen. Samenwoon-plannen hebben de twee, die momenteel een uur uit elkaar wonen, nog niet. “Evie maakt eerst haar opleiding af en daarna kijken we verder. We genieten van de momenten samen en tot op heden gaat het gewoon hartstikke goed tussen ons.”

Mike en Evie brachten samen met een klein groepje de laatste dagen van 2020 op Ibiza door, waar de vonk oversloeg.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');