Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Jeppe gaat de strijd met de kilo's aan: 'Het is tijd voor actie!'

Hij ziet het delen van dit proces als een stok achter de deur om vol te houden.

Jeppe

Na zijn deelname aan Married at First Sight – waar hij zijn liefje Jantine aan overhield – is de vrolijke Jeppe de nodige liefdeskilo's aangekomen. In een video op zijn Instagram-account kondigt hij daarom aan dat het tijd is voor actie.

Aangekomen

"Door niet streng genoeg voor mezelf te zijn ben ik de afgelopen tijd weer flink aangekomen", begint de oud MAFS-deelnemer zijn bericht op Instagram. Hij deelt hierbij een filmpje waarin hij uitlegt dat hij voor zijn deelname aan het programma veel is afgevallen. Maar iedereen weet welke vloek er rust op het hebben van een fijne relatie: je moet er niet gek van op kijken dat je een paar kilootjes aan komt. Dit heeft ook Jeppe aan den lijve ondervonden, maar wat hem betreft is deze gewichtstoename nu afgelopen. "Het is tijd voor actie! 💪🏻"

Stok achter de deur

Jeppe gaat afvallen en daarom neem hij zijn volgers de komende tijd mee in zijn strijd tegen de kilo's. "Om te laten zien hoe lastig het soms kan zijn, maar ook als stok achter de deur", aldus realityster. "Want," zegt Jeppe, "door te delen wat mijn doelen zijn leg ik ook een verplichting op aan mezelf om ze waar te maken! 💪🏻" Daarbij heeft hij nog wel een oproepje aan zijn volgers. "Alle tips zijn natuurlijk welkom 😁"

Married at First Sight

Jeppe en Jantine waren samen met Jeffrey en Jerney het enige koppel dat getrouwd bleef na de laatste aflevering van Married at First Sight. Helaas werd in de reünie-aflevering toch duidelijk dat de relatie van Jeffrey en Jerney kort na het programma al stuk was gelopen. Maar Jeppe en Jantine? Die zijn still going strong! Eind maart vertelden ze over de periode ná het programma aan tafel bij BEAU.

Tijdens het programma werd voor beiden al snel duidelijk dat ze elkaar meer dan leuk vonden, en na de opnames wilden ze dan ook niets anders dan bij elkaar zijn. Dat was echter lastig, omdat ze hun relatie in de overbruggingsperiode geheim moesten houden. Vooral Jeppe had het deze periode zwaar. "Je gaat elkaar een beetje irriteren af en toe. Ik ben wel heel gezellig altijd, maar als je mij te lang in een kleine ruimte zet en ik kan niet zoveel doen, dan word ik ook wel een beetje vervelend.”

Gelukkig is het bij kleine irritaties gebleven, en is het stel nog steeds helemaal happy in love. Smelt!

Reality
  • Instagram @jeppehondelink, Grazia archief
  • Videostill YouTube