Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: Anne Vedder deelt de babynamen die het nét niet zijn geworden

Ook deelt de mommy hoe ze de tweede naam hebben bedacht. 

Anne Vedder

Begin april zijn Anne Vedder en haar vriend Stephan Leicher de trotse ouders geworden van een zoontje. De kleine Maas is inmiddels alweer een maand oud en dus vond de kersverse mommy het tijd voor een Q&A op Instagram. Daarin vertelt ze onder meer hoe het nu met haar gaat én welke babynamen het niet zijn geworden.

Keizersnede

Op 3 april 2024 is de kleine Maas ter wereld gekomen. Anne is bevallen middels een geplande keizersnede. Tijdens een Q&A in haar Instagram Stories vraagt een volger dan ook hoe het met het herstel gaat na haar keizersneden. "Gaat heel goed! Ik had 2 dagen echt pijn en daarna kon ik vrij snel alweer steeds meer en meer", vertelt de Vedder&Vedder-eigenaresse. De ingreep ligt inmiddels een dikke maand achter haar. "Maar moet wel zeggen dat ik nog niet zo veel beweeg", voegt ze toe. "Ik wandel wel wat, maar nog niet heel veel. Kan niet wachten om het wel weer iets meer op te pakken."

Beeld: Instagram @annevedder

Babynamen

Het zoontje van Anne en Stephan heeft de prachtige naam Maas gekregen. Maar in de Q&A onthult de twin of gold ook welke babynamen het nét niet zijn geworden. "Ik vond heel veel namen leuk! Liam, Lewis en Eden stonden voor mij heel hoog op het lijstje, maar Steef was wat moeilijker ermee haha", deelt ze. Uiteindelijk is het koppel ook voor een heel ander soort naam gegaan. "We waren beide heel erg op de internationale namen-tour, maar uiteindelijk dus een oer-Hollandse naam gekozen."

Beeld: Instagram @annevedder
Beeld: Instagram @annevedder

Tweede naam

Een andere volger is nieuwsgierig of vrienden en familie van Anne en Stephan de naam al geraden hadden. Maar Anne deelt dat ze er eigenlijk geen groot gehiem van hebben gemaakt. "We waren er vrij makkelijk in om de naam tegenover mensen te vertellen (Steef versprak zich ook de hele tijd, dus er was bijna geen ontkomen aan ook)", grapt ze. "Dus veel mensen wisten het stiekem al!"

De tweede naam van Maas was echter wel een surprise voor iedereen. "De tweede naam 'Robbie' was wel een verrassing, hebben we vernoemd naar de vader van Steef!" licht Anne toe. Te lief!

Showbizz
  • Instagram @annevedder
  • Martijn Senders @studiomartijnsenders