Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Shirley over aandacht door bekendheid: 'Op Koningsdag ben ik best geschrokken'

'Er werd zoveel aan me getrokken'

Shirley

Elke situatie heeft voor- en nadelen, zo ook bekend zijn. Shirley, die momenteel te zien is in Ex On The Beach kan dat bevestigen. Op haar Instagram Stories geeft ze antwoord op de vraag van een volger die zich het volgende afvraagt: "Is je leven nu beter nu je wat bekendheid hebt?"

Voordeel

Shirley's deelname aan Ex On The Beach heeft haar veel bekendheid opgeleverd. Aan haar 229.000 volgers op Instagram laat ze weten het soms best handig is dat mensen weten wie ze is. "Ik krijg veel dingen gratis, als ik in de rij sta trekken mensen me vaak naar voor zodat ik gelijk binnen kan, kom op veel plekken waar ik normaal nooit zou kunnen komen... Ik leer veel leuke nieuwe mensen kennen en iedereen is lief tegen me", vertelt ze.

Dit zijn natuurlijk allemaal mooie bijkomstigheden, maar het bekend zijn heeft volgens de reality-ster ook nadelen. Op Koningsdag was Shirley op een festival in Zwolle en hier heeft ze dat maar weer eens aan den lijve ondervonden.

Anonimiteit

Het festival trok veel mensen aan, en tussen dit grote aantal mensen wisten veel Shirley te herkennen. "Op Koningsdag ben ik best geschrokken", vertelt ze. "Ik heb geen 1 zin normaal tegen m'n vriendin kunnen zeggen, er werd zo veel aan me getrokken, die menigte in, ik kon geen liedje meezingen of een drankje halen", legt ze uit. Shirley vertelt dat ze het festivalterrein hierdoor al na twee uur heeft moeten verlaten.

Ze laat weten zich er bewust van te zijn dat mensen met haar op de foto willen, maar aandacht in deze hoeveelheid is ze niet gewend. "Ik voelde me super schuldig omdat ik het gevoel had dat ik het festival voor m'n vriendinnen aan het verpesten was omdat we nergens konden lopen of staan", voegt ze toe.

Om toch nog een beetje anoniem feest te kunnen vieren in Zwolle, besloot Shirley om maatregelen te nemen. De humoristische wijze waarop ze dit heeft aangepakt deelt ze via haar Instagram Stories:

Undercover

Omdat zonder herkend te worden het terrein op komen al een hele opgave was, besloot Shirley direct bij binnenkomst een hoedje te kopen om minder op te vallen. Met verschillende hoedjes en brillen heeft ze geprobeerd om zichzelf onherkenbaar te maken, maar niets leek te helpen. "Ik snap het als mensen een foto willen of ff een praatje willen maken en dat vind ik helemaal niet erg", vertelt ze. "Maar deze dag was niet normaal, ik kon niet eens plassen", legt ze uit.

Reality
  • Instagram @shirleycvc