Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gezinsuitbreiding voor Temptations Jaydi en Ricky

De twee laten er geen gras over groeien.

Jaydi Ricky

Dat Temptations Jaydi en Ricky dólgelukkig samen zijn, is geen geheim. In een van de laatste afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zagen we al dat de twee binnen no-time samenwoonden en inmiddels hebben ook de schoonouders elkaar al ontmoet. Nu zijn Jaydi en Ricky toe aan de volgende stap: gezinsuitbreiding.

Gezinsuitbreiding

Jaydi begon Temptation Island natuurlijk met de spraakmakende Sonny, met wie ze toen drie jaar samen was. Al snel besefte de beauty dat ze zijn helpende hand niet nodig had en richtte ze haar pijlen op de charmante Ricky. Dat bleek een schot in de roos, want de twee zijn een paar maanden na Temptation nog steeds helemaal happy samen.

In Temptation Island vertelden Jaydi en Ricky dat ze inmiddels al een tijdje samenwonen en dat we volgend jaar misschien wel een Temptation-baby kunnen verwachten. Wat eerder dan gepland hebben de twee lovebirds hun gezin uitgebreid... met een hondje!

Chihuahua Gizmo

Heel veel groter is het gezin van Jaydi en Ricky niet geworden, want ze hebben namelijk een piepkleine teacup chihuahua in huis genomen. Het schattige beestje heet Gizmo en heeft zelfs al zijn eigen Instagrampagina. Gizmo heeft nog maar drie posts, maar de teller staat al op bijna tweeduizend volgers.

De chihuahua is duidelijk een influencer in spe. In de bio is te lezen dat Gizmo en zijn ouders Jaydi en Ricky openstaan voor samenwerkingen. Wij voorspellen heel wat schattige hondenkleertjes en -accessoires!

Kritiek

Niet iedereen is enthousiast over het nieuwe hondje van Jaydi en Ricky. Onder een foto van Gizmo uiten enkele volgers hun zorgen over het beestje. "Zo zielig. Arme oogjes puilen uit omdat de hersenen niet in de schedel passen. Dat je met alle beschikbare informatie nog steeds dit soort dierenmishandeling promoot", schrijft iemand.

Vooral de term 'teacup' blijkt zorgwekkend, aldus de reacties. "Teacup is sowieso mishandeling en een no go", reageert een ander. "Dit wordt gezondheidsprobleem na probleem of nog erger: continu pijn zonder dat je het merkt. Arm ding."

Jaydi en Ricky hebben hier nog niet op gereageerd. In haar verhaal plaatste Jaydi alleen een bedankje aan alle volgers die Gizmo veel liefde gaven...

Misschien ook voor jou:
Temptations Sonny over Jaydi: 'Ik wil haar nooit meer zien'
Showbizz
  • RTL, Instagram