Temptations Wouter deelt lief bericht over Julia op Instagram

'With or without a relationship', begint Wouter zijn bericht.

Hun relatie overleefde Temptation Island: Love or Leave helaas niet, maar besties zijn Julia en Wouter nog wel. Via Instagram deelt Wouter een foto van het tweetal met daarbij een wel heel lief berichtje.

Goede vrienden

Even leek het erop dat Julia en Wouter het Temptation Island-avontuur hadden doorstaan. De twee gingen happily in love terug naar Nederland en zouden door hun deelname aan het avontuur alleen maar een sterkere relatie hebben gekregen. Helaas, vlak na terugkomst viel Wouter – volgens Julia – terug in zijn oude patronen en bleken de twee toch geen match.

Het moge echter duidelijk zijn dat er no hard feelings zijn rondom de breuk tussen de twee. Wouter en Julia kunnen nog goed door een deur en zijn zelfs goede vrienden gebleven. Via Instagram benadrukt Wouter dit met een liefdevol kiekje.

Homies

With or without a relationship. You will always be my homie🙏🏼❤️”, schrijft Wouter bij de foto van de twee. Ook Julia is blij met deze goede vriendschap, zij stuurt Wouter dan ook een lief berichtje terug. “Aahhw wat lief!!! Hetzelfde geldt voor jou!”, reageert ze enthousiast.

Ondanks dat de twee blij zijn met hun goede vriendschap, zien volgers van het tweetal dit liever anders. “Maar jullie moeten gewoon echt heel normaal gaan doen en samen zijn hoor. Perfect couple”, “Wat niet is kan nog komen” en “Knap stel, jullie horen gewoon bij elkaar”, klinkt het in de comments.

Geen relatie

Ondanks dat veel volgers een relatie tussen Julia en Wouter nog wel voor zich zien, denkt Julia hier wel anders over. In een Q&A op Instagram gaf ze onlangs aan hoe de vork in de steel zit.

“We hebben beiden nog heel veel voor elkaar over, helpen elkaar met alles, en hebben nog wel veel contact. Maar we hebben geen gevoelens meer voor elkaar”, deelde ze. “We zijn nu vrienden, en hebben een bedrijf samen en dat gaat prima zo.” Duidelijk!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws