Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaydi onthult irritantste eigenschap Ricky

Gelukkig kan ze er wel om lachen.

Jaydi

Jaydi trok na haar Temptation Island: Love or Leave-avontuur al vrij snel bij Ricky in. Enne, als je gaat samenwonen leer je vaak ook andere kanten van elkaar kennen. Daar kan Jaydi over meepraten. Zo vertelt ze in Back to Reality wat ze het irritantst aan Ricky vindt…

Back to Reality

In de YouTubeserie Back to Reality voelt Love Islands Lotte van Leeuwen diverse Temptation-deelnemers aan de tand. Dit keer mocht ze Jaydi het hemd van het lijf vragen. Zo kreeg het model al de vraag voorgeschoteld hoe het nou precies zit tussen haar, Sorelis en Gulcin én werd ze ook naar haar relatie met Ricky gevraagd.

“Wat is Ricky’s meest irritante eigenschap”, vraagt Lotte zich af. Het lijkt erop dat Jaydi daar sinds ze met Ricky samenwoont is achter gekomen. “Oh, jeetje. Ik denk dat we de meeste discussies hebben over het schoonmaken thuis", begint Jaydi.

Huishouden

“Dat heb ik van mijn moeder. Alles moet netjes zijn en moet precies goed staan”, gaat ze verder. “En Ricky is daar wat makkelijker in. Hij denkt: oh, dat ligt daar goed. Het is wel netjes zo.”

“Ik snap dat wel. Het is natuurlijk zijn huis. Hij woont daar al acht jaar en dan ga ik opeens alles opruimen en verbouwen”, lacht Jaydi. Gelukkig is het opruimen het enige waar de lovebirds weleens een discussie over hebben gehad, concludeert Jaydi.

Misschien ook voor jou:
Lovebirds Ricky en Jaydi over toekomstplannen: ‘We hebben een kinderwens’
Showbizz
  • Back to Reality
  • Temptation Island: Love or Leave
  • YouTube