Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Is dít Temptation Island-koppel uit elkaar?

'Wanneer je samen naar Bali verhuist, maar na vier maanden alleen terugkomt', luidt de beschrijving.

temptation island-koppel uit elkaar

Ivo en Maris deden in 2022 mee aan Temptation Island: Love or Leave. Ondanks dat hun deelname aan het programma niet vlekkeloos verliep, wisten ze samen de eindstreep te halen. Het lijkt er nu echter op dat hun relatie voorbij is, zo schemert Maris door op haar Instagram. Oei!

Terug naar Nederland

"Wanneer je samen naar Bali verhuist, maar na vier maanden alleen terugkomt", zet Maris in een video waarin we zien dat ze in haar eentje op Schiphol is. "End of an era ✨", schrijft ze in de caption. Betekent dit dat het over en uit is met Ivo? Maris deelde namelijk vier maanden geleden in Realitea dat ze samen met Ivo naar Bali emigreerde.

Reacties

Maris laat niet veel los in de video, waardoor volgers massaal vragen sturen in de comments. "Hier is wel een storytime voor nodig natuurlijk 😨", reageert iemand. "Heel veel sterkte, wat is er gebeurd?" en "Hakt erin", reageren followers.

Er is dus nog niks bekend over wat er precies is gebeurd op Bali, maar dat ze er kapot van is, is een ding dat zeker is. We zullen echter wel nog even moeten wachten op een storytime van Maris herself. Maar hey: alles op z'n tijd, toch?

Tien jaar samen

Een jaar geleden waren Ivo en Maris tien jaar samen, en vertelde Maris in gesprek met Grazia nog rooskleurig over hun relatie. "Het gaat nu weer heel goed gelukkig. Temptation was wel heftig. Het was vooral een gekke periode na de opnames", legde ze uit.

Toch wisten ze elkaar weer opnieuw te vinden, waardoor ze weer helemaal verliefd op elkaar zijn geworden. Maar als we de video van Maris mogen geloven, is de liefde tussen de twee dan toch écht voorbij. Sad!

Showbizz
  • Love Reality, Instagram
  • Temptation Island