Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lotte van Leeuwen over hoe het gaat na relatiebreuk: ‘Ik heb ups en downs’ 

"Ik denk nog vaak terug aan hoe alles is gelopen."

Lotte

Love Islands Lotte van Leeuwen maakte begin november 2020 het verdrietige nieuws bekend dat zij en Rick Tania uit elkaar zijn. Inmiddels is Lotte een paar maanden verder en probeert ze de relatiebreuk nog steeds een plekje te geven: “Ik heb ups en downs”, vertelt ze hierover in haar Instagram Stories.

Q&A

Lotte hield onlangs weer een Q&A in haar Instagram Stories. En het blijkt maar weer dat Lotte’s followers haar alles durven te vragen. Zo vroeg iemand of Lotte ervoor open zou staan om mee te doen aan Temptation Island.

“Nee, absoluut niet! Dan mag ik niet meer bij mijn ouders op bezoek komen”, grapte het model. “Maar het is niet een programma waar ik aan mee zou willen doen en dat bij mij past.”

Relatiebreuk

Ook vragen Lotte’s volgers hoe het nu met haar gaat na haar breuk met Rick. “Natuurlijk heb ik ook wel mijn ups en downs… Ik denk nog vaak terug aan hoe alles is gelopen”, vertelt de voormalige Islander. “Maar ik ben een positief persoon en focus mij op de juiste mensen en dingen.”

Ook belooft Lotte dat ze binnenkort een uitgebreide video zal opnemen waarin ze vertelt hoe het nu met haar gaat.

Verdrietig nieuws

Begin november 2020 deelde Lotte op YouTube dat zij en Rick een punt achter hun relatie hadden gezet.

“Ik was best wel in shock en ik had ergens gehoopt dat het nog goed zou komen, maar dat is helaas niet gebeurd. Hij heeft echt deze keuze gemaakt. Wat mij betreft waren we nog doorgegaan samen als stel”, vertelde Lotte destijds.

Misschien ook voor jou:
Love Islands Lotte van Leeuwen doet boekje open over liefdesleven
Showbizz
  • YouTube