Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Temptations Delphine bevallen van eerste kindje

Beschuit met roze muisjes!

delphine bevallen

Geweldig nieuws voor Temptations Delphine! Op Instagram heeft ze het heuglijke nieuws bekendgemaakt dat zij en haar vriend Ruben ouders zijn geworden van een prachtige dochter. Aahw!

Dochtertje

"Lang verwacht, nooit gedacht, toch gekomen. Het kindje van ons dromen ❤️", begint de kersverse mama op haar Instagram. Daarbij deelt ze meteen een kiekje van haar kleine spruit. Ook deelt Delphine de naam van haar dochtertje: "Mone de Kezel." Prachtig!

Zwangerschap

Niet alleen op Instagram hield Delphine haar volgers op de hoogte van haar zwangerschap, maar ook op haar TikTok-account. Zo deelde ze in februari het geweldige nieuws dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Niet veel later deelde ze op haar TikTok dat ze in april moest gaan bevallen. "🌸April mommy🌸 It's almost our turn", inclusief een kiekje van haar babybelly. Wauw!

@delphine.de.vrieze

♬ original sound - Briana San Diego

Temptation Island

Delphine kennen we van Temptation Island: Love or Leave, waar ze samen met haar ex-partner Bert aan meedeed. Na de opnames gingen de twee helaas niet bepaald als vrienden uit elkaar.

Toch heeft de schone Belgische uiteindelijk het geluk en de liefde weten te vinden bij de papa van haar dochtertje, Ruben. Inmiddels zijn de twee al ruim twee jaar samen, en hebben nu hun liefde bezegeld met de komst van hun allereerste kindje. Namens Grazia, van harte gefeliciteerd!

Showbizz
  • Grazia archief, Instagram, TikTok
  • Temptation Island, TikTok