Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over dochtertje

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova ondergaat bijzondere behandeling na bevalling

Begin vorige maand werd Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder van dochtertje Mila. De YouTuber liet toen weten dat ze een traumatische bevalling heeft gehad. Inmiddels staan de eerste vlogs online en deelt ze de speciale behandeling die ze nam na haar bevalling.
Beautygloss

Hulp

Mascha liet eerder op Instagram weten dat ze op dit moment door een rollercoaster aan emoties gaat. "Deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen. Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)."

Yoni stomen

In haar nieuwe vlog laat ze zien dat ze hulp heeft gezocht en yoni gaat stomen om de bevalling te verwerken. Degene die alles klaarzet, legt uit hoe het in zijn werking gaat. "Er gaan Thaise kruiden in een luxe stoomstoel. Vervolgens gaat er kokend water in", vertelt ze.

Terwijl de YouTuber op de stoel zit, laat ze weten wat ze ervan vindt. "Het is gewoon een kruidenbad, maar het is zo lekker. Een echte aanrader." Mascha vindt dan ook dat iedere vrouw de mogelijkheid zou moeten hebben om dit te kunnen doen. "Je moet zelf ook bijkomen", aldus Mascha.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f703d31e3bf2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });