Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over traumatische bevalling

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova in tranen tijdens eerste vlogs na bevalling

De vlogster zit momenteel in een ware rollercoaster.
Mascha

Begin juli werd Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder van dochtertje Mila. De YouTuber liet toen weten voorlopig niet te vloggen vanwege de traumatische bevalling die ze heeft gehad. Inmiddels staan de eerste vlogs online.

Rollercoaster

Dit weekend deelde Mascha haar eerste vlogs na de bevalling. In deze video's is de ware rollercoaster te zien waar het gezin op dit moment doorheen gaat.

Mascha deelde al eerder op haar Instagram Stories verschillende kiekjes, waarin ze iets vertelt over hoe de zwangerschap is verlopen. "Mila heeft dus haar arm gebroken door een schouderdystocie. Ze kan geen normale kleertjes aan en mag alleen overslag-rompers aan."

Tweede vlog

In de vlog van vandaag is te zien dat Mascha erg emotioneel is. Zo vertelt ze huilend dat ze al haar followers erg dankbaar is voor alle lieve berichten die ze tot nu toe heeft ontvangen, maar laat ook weten dat de bevalling erg zwaar is geweest. "Het is erg lastig. Ik begin flashbacks te krijgen van de bevalling", vertelt ze met tranen in haar ogen.

Mascha liet eerder op Instagram weten dat ze op dit moment door een rollercoaster aan emoties gaat. "Deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen. Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7406f29c139', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });