doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over dochtertje

Mascha vertelt er openhartig over.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over dochtertje

Twee weken geleden is Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder geworden van haar eerste kindje. Eerder deelde de kersverse mommy al dat haar dochtertje Mila geboren is met een gebroken arm, na een moeizame en traumatische bevalling. Op Instagram geeft ze nu een update.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zenuwbeschadiging

Mascha deelt op Instagram een foto van dochtertje Mila, waarop je duidelijk haar gebroken armpje kunt zien. Volgens de YouTuber gaat het naar omstandigheden goed. De brunette laat ook weten dat ze heel vaak de vraag heeft gekregen of haar dochtertje een zenuwbeschadiging heeft.

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova deelt prachtige foto van post-baby body

Goede hoop

"Voor iedereen die vraagt of ze erbse parese heeft (zenuwbeschadiging - dan zou ze haar armpje (deels) niet meer kunnen gebruiken) - dat is nog onduidelijk, ze hebben bij de geboorte wat testjes gedaan en de conclusie is dat het nog niet zeker is. Maar we hebben over drie weken een afspraak in het ziekenhuis waar alles gecheckt wordt", vertelt ze in haar post.

Mascha laat verder weten dat ze wel goede hoop hebben, omdat Mila wel met haar handje knijpt en ze proberen het armpje steeds te stimuleren.

Voor iedereen die vraagt hoe het met Mila’s armpje gaat: naar omstandigheden goed! Zoals je ziet is haar mouw vastgepind met een veiligheidsspeld om hoog te houden. Aankleden is echt een hell want je kan die arm niet bewegen zonder dat het pijn doet. Voor iedereen die vraagt of ze erbse parese heeft (zenuw beschadiging - dan zou ze haar armpje (deels) niet meer kunnen gebruiken) - dat is nog onduidelijk, ze hebben bij de geboorte wat testjes gedaan en de conclusie is dat het nog niet zeker is. Maar we hebben over 3 weken een afspraak in het ziekenhuis waar alles gecheckt wordt. We hebben wel goede hoop want ze knijpt wel met haar handje en we proberen hem steeds te stimuleren. En verder is het een heerlijk rustig meisje met een heel grappig karakter dus ondanks de arm komt ze tevreden over ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');