Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans opent restaurant Nonna: 'Het is een fantastische dag'

'Ik had mij geen mooier eerste restaurant kunnen wensen dan dit'

thijs boermans nonna

Begin dit jaar deelde Thijs Boermans het geweldige nieuws dat hij zijn eigen restaurant zou gaan beginnen. En hoewel we eventjes moesten wachten op de opening, opende Thijs afgelopen donderdag de deuren van zijn restaurant Nonna.

Opening Nonna

"De insteek is om het heel gemoedelijk en huiselijk te maken. En vooral familiaal. En dat is écht gelukt. Ik ga hier sowieso op de leuke dagen staan. Dus sowieso vrijdag en zaterdag", lacht hij tijdens de opening in gesprek met RTL Boulevard.

Maarre, wat vindt zijn vriendin Anna Nooshin eigenlijk van het restaurant? "Anna is een hele goede zakenvrouw, alleen zij heeft geen weet van restaurants. Ze houdt wel van Italiaans. Ze houdt heel erg van haar moeders pasta, en die gaan we hier proberen na te maken." Aahw!

Fantastische dag

Op zijn Instagram deelde Thijs afgelopen donderdag ook een leuke behind the scenes van de renovatie van Nonna, inclusief een snelle rondleiding. En wauw! Wat ziet het er prachtig uit.

"Het is een fantastische dag vandaag", begint hij zijn video. "Vandaag is voor mij een van de belangrijkste dagen, na Nala (dochtertje, red.) natuurlijk, die 300.000 keer belangrijk is", lacht hij. "Vandaag is de officiële, besloten opening", vertelt hij dan trots. Daarna volgen er allerlei before en after-beelden, én neemt Thijs zijn volgers mee om alvast een kijkje te nemen in zijn restaurant.

"Ik had mij geen mooier eerste restaurant kunnen wensen dan dit", zegt Thijs dan trots. "Dus kom lekker eten lieve mensen. Jan Pieter Heijestraat 110. Nonna is geopend!" Well, let's go!

Showbizz
  • RTL
  • NL Beeld