Zo gaat het nu met Huub uit De Gouden Kooi

Ha!
Zo gaat het nu met Huub uit De Gouden Kooi

De Gouden Kooi was hét populaire realityprogramma in het jaar 2006. Terror Jaap, Brian, Amanda en Huub zijn slechte enkele kandidaten uit de bekende serie. Laatstgenoemde moest het doen met een vierde plaats. Hoe het nu met Huub gaat? Wij zochten het voor je uit.

Huwelijk

Huub eindigde zijn Gouden Kooi-avontuur destijds met Claire, met wie hij ook een dochtertje genaamd Sophie kreeg. Helaas hield hun huwelijk niet lang stand, want drie maanden na de geboorte van Sophie besloten de twee om te scheiden.

Lees ook: Zo gaat het nu met Nadia uit de Gouden Kooi

Relatie

Zo'n vijf jaar later kreeg Huub opnieuw een relatie. Ditmaal met Utopia-deelneemster Robin. De twee trouwden en kregen in 2017 samen een kindje. De 38-jarige Huub is inmiddels dolgelukkig met zijn gezinnetje en plaatst dan ook regelmatig foto's van zijn vrouw en kinderen op social media. How cute!

Een grappig feitje is dat Huub eigenlijk nooit afscheid heeft genomen van reality-tv. Hij werkt namelijk als Editor in Chief en Storyline editor voor verschillende shows zoals Utopia, The Voice of Holland en Van je Vrienden moet je het hebben. Ha!

Bron: Superguide | Beeld: Instagram, De Gouden Kooi

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db8f00ff3d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });