Mascha 'Beautygloss' Feoktistova geeft update over dochtertje

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova over gebroken arm dochtertje: 'Het is zo zielig'

Sinds de geboorte van Mila Poppy gaan Mascha 'Beautygloss' Feoktistova en Gregor door een moeilijke periode. Mila brak tijdens de geboorte haar armpje en kreeg minutenlang geen lucht. In de vlog van woensdag geeft Mascha een update over het gebroken armpje van Mila.
Mascha Feoktistova dochtertje

Moeilijke bevalling

De geboorte van de eerste dochter van Mascha Feoktistova en Gregor verliep allesbehalve easy. De YouTuber vertelde al eerder in haar vlogs dat de kleine Mila haar armpje brak tijdens de geboorte. Na een korte YouTube-break kunnen we eindelijk genieten van heel wat cute babynieuws in de vlogs van Mascha. De YouTuber geeft in de vlog van gisteren een update over het armpje van haar baby girl.

“Het is zoveel gedoe met het armpje tijdens het aankleden. Het is zo zielig”, vertelt Mascha openhartig. Mascha vertelt dat er door deze situatie extra kraamhulp wordt aangeboden.

Gebroken armpje

“We moeten het armpje de hele tijd rustig stimuleren”, legt Mascha uit. “Ze moet op een gegeven moment haar arm gaan bewegen. Het zou kunnen dat er een zenuw is geraakt en ze haar armpje nooit meer kan bewegen.”

Of dit echt het geval is, weten Mascha en Gregor nog niet, maar de twee blijven positief. “We hebben goede hoop dat het wel gaat gebeuren, want ze probeert het wel.”

Dit bericht bekijken op Instagram

De vlogs komen volop online en 90% van de comments gaan over hoe gewedig @gregor het doet - en it’s true! Hij is ECHT de beste papa van de wereld ❤️ hij doet werkelijk alles voor ons, doet het zó goed met de kleine en is een geboren vader. Ik wist natuurlijk allang dat dit zo zou lopen want ik weet niet beter dan dat hij de meest zorgzame liefdevolle persoon ooit is, maar om het nu echt zo mee te maken met onze dochter is zo extreem bijzonder. Je krijgt er een soort nieuwe dimensie aan liefde bij ❤️ Ik snap ook helemaal dat er wordt gezegd dat een baby een goede test is voor je relatie. Ja het is zwaar en intens en je moet engelengeduld hebben, maar samen kom je er doorheen en voel je vooral heel erg veel liefde voor elkaar. Je hebt dan ineens zo’n klein warm bolletje aan liefde wat jullie samen verbind en het is écht het mooiste wat er is. Thanks voor alle lieve comments, het doet ons heeeel goed ❤️

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7043e6e3ff6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });