Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Vanaf deze datum kunnen we Emily in Paris verder kijken

Er is helaas ook minder goed nieuws... 

Emily in Paris

Oui, Oui, Netflix heeft eindelijk de releasedatum van het vierde seizoen van Emily in Paris bekendgemaakt! Helaas moeten we nog wel even wachten tot we de avonturen van Emily Cooper weer kunnen volgen.

In twee delen

Vandaag kondigde Netflix eindelijk aan wanneer we het vierde seizoen van Emily in Paris kunnen verwachten. En net zoals de Netflixhit Bridgerton in twee delen wordt opgesplitst, wacht het vierde seizoen van Emily in Paris hetzelfde lot. Op 15 augustus 2024 gaat het eerste deel in première. De laatste vijf afleveringen van de serie kunnen we vervolgens bekijken op 12 september 2024.

Het verhaal

Een trailer van het vierde seizoen is er nog niet, maar Netflix deelt wel vast wat we van het seizoen kunnen verwachten.

In het nieuwe seizoen zien we dat Emily behoorlijk van slag is. Ze heeft namelijk gevoelens voor twee mannen en daar worstelt ze behoorlijk mee. En dat Gabriel een kind verwacht met zijn ex, maakt het er natuurlijk niet makkelijker op. Ondertussen moet Sylvie een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen komen, het Agence Grateau worstelt met personeelswisselingen en Mindy en haar band bereiden zich voor op hun deelname aan het Eurovisie Songfestival.

De cast

Voor het vierde seizoen van Emily in Paris keren veel castleden terug. Natuurlijk kruipt Lily Collins opnieuw in de huid van haar karakter Emily Cooper. Philippine Leroy-Beaulieu zien we opnieuw als Sylvie Grateau, Ashley Park als Mindy Chen, Lucas Bravo als Gabriel, Camille Razat als Camille, Samuel Arnold als Julien, Bruno Gouery als Luc en William Abadie als Antoine Lambert. Oh, en wees niet bang dat de dramatische finale van seizoen 3 het einde betekende voor Alfie, ook Lucien Laviscount pakt deze rol weer op.

Wat we van het komende seizoen kunnen verwachten? In een video op het YouTube-kanaal van Netflix geeft de cast al een kleine teaser. "Het seizoen kun je in één woord samenvatten", aldus Philippine,"wraak." Al hebben de andere castleden er ook aardigere woorden voor. "Kwetsbaar", zo noemt Lily het, "messy", aldus Camille en volgens Lucien wordt het chaotisch. Daarnaast kunnen we uiteraard ook liefde verwachten in het nieuwe seizoen, aldus William.

Showbizz
  • Netflix (Stéphanie Branchu)
  • Emily in Paris