Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Amy Rose en Saul onthullen geslacht van kindje

'Can't wait', aldus de parents to be.

amy rose saul geslacht

Amy Rose en Saul kennen we natuurlijk allemaal van het programma Winter Vol Liefde. Het duurde niet lang voordat de twee he-le-maal in love met elkaar waren, en na het programma bezegelden ze hun liefde dan ook met een baby. Enne, inmiddels weet het stel het geslacht ook. Op Instagram delen ze het leuke nieuws met hun volgers.

Gender reveal

"💗 Can't wait", schrijft het stel bij een té lieve video waarin de twee aan hun dierbaren vertellen dat ze in verwachting zijn van een meisje!

Volgers reageren massaal op dit geweldige nieuws. Zo schrijf iemand: "Zo ontzettend fijn om te zien hoe er verlangd wordt naar dit kindje." Iemand anders reageert: "Te leuk, te lief, schattig!! 💕🌸💕🌸"

Anderen reageren met: "Aaah zo leuk! Gefeliciteerd!", "Zo lief al die reacties 🥰💗", "Oh wat mooi! Genieten❤️🙌" en "Wat een hartverwarmend filmpje...supergaaf een meisje!! ❤️"

Winter Vol Liefde

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze – overduidelijk – volop bezig met de toekomst.

Showbizz
  • Instagram, Grazia archief
  • Privébeeld Amy Rose