Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma's met Victor Abeln: Nooit meer scheren of nooit meer tandenpoetsen?

Normaal gesproken is Victor Abeln (40) niet goed in kiezen, maar voor Grazia móet hij wel. Gaat hij voor nooit meer sex of nooit meer verliefd zijn?

Victor Abeln

Barman in de horeca of bij First Dates?

First Dates. Ik heb jaren met veel plezier horeca gedaan, het blijft alleen hard werken voor een slecht salaris en het heeft enorme impact op je sociale leven. Bij First Dates zijn we net een vriendengroep. En dat ongrijpbare van de liefde blijft me eindeloos fascineren.”

Meedoen aan The Bachelor of aan Married at First Sight?

“Het gave van Married at First Sight vind ik dat ze de diepte ingaan qua matchen. Het lastige bij The Bachelor vind ik dat je de hoofdprijs bent. Ik ben vaak verlegen en ga juist goed op de luwte. Als iemand bij First Dates zegt dat ik haar type ben of mij herkent, vind ik dat al heel awkward, haha. Mag ik ook meedoen aan The Bachelorette?”

Iemand versieren of versierd worden?

“Het spel is juist het leukst, it takes two to tango. Aan de andere kant is het hartstikke vleiend als iemand mij versiert, maar dm’s als: ‘Wanneer gaan wij op date?’ laat ik links liggen. Als ik moet kiezen, ga ik toch voor iemand versieren. Ik houd ervan om een vrouw het hof te maken. Mijn flirttaal is interesse tonen en geintjes maken met een dubbele lading.”

Nooit meer scheren of nooit meer tandenpoetsen?

“Dat is een no brainer: nooit meer scheren. Ik loop liever harig rond dan dat ik constant uit mijn muil stink. Afknappers bij een vrouw? Egocentrisch gedrag en te veel met haar uiterlijk bezig. Ik ben zelf niet ijdel en loop nu rond in een trui die ik al drie dagen aan heb. Ik ga aan op eigengereidheid en vind het kicken als ze met passie ergens over praat, of dat nou lassen of ijsschaatsen is.”

Nooit meer sex of nooit meer verliefd zijn?

“Dit is écht een duivels dilemma! Ik ben een heel aanrakerig persoon en vind intimiteit binnen een relatie belangrijk. Doe dan maar nooit meer sex. Verliefd zijn is namelijk het fijnste wat er is. Mijn vriendin Renee, met wie ik nu tweeënhalf jaar samen ben, ontmoette ik na een uitvaart in de kroeg. Na twee weken vloog ze me al achterna naar Curaçao. Dat klinkt als zo’n slechte film hè?”

Wonen in een grachtenpand of op een boerderij?

“Vroeger zou ik altijd grachtenpand hebben gezegd, maar nu kom ik op een leeftijd waarop ik later misschien de stad uit wil. Doe dan maar een boerderij, wel in het buitenland, ergens als het zonnige Zuid-Amerika. Huisje-boompje-beestje met een paar huisdieren en een B&B erbij lijkt me heel relaxed!”

Showbizz
  • Tekst: Rosa Lee Szarzynski
  • NL Beeld