Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Bibi Breijman deelt schattige kiekjes van 'verliefde' Teddy

Hier smelt je toch een beetje van?

bibi waylon

Dat Bibi Breijman helemaal happy is met hubby Waylon, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Ze deelt geregeld lieve foto's van haar gezinnetje via Instagram. Zo ook gisteren deze ultraschattige foto van dochtertje Teddy.

Papa op tv

Gisteravond konden we genieten van de allereerste aflevering van Better Than Ever, waarin oud-deelnemers van talentenjachten terugblikken op hun deelname en opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Bekende gezichten zoals Hind en Dewi van het állereerste Idols-seizoen maken onder anderen hun opwachting in het programma.

De presentatie van deze show vol nostalgie is in handen van niemand minder dan Martijn Krabbé en Waylon. Dat betekende natuurlijk ook dat Bibi en de kleine Teddy gisteren aan de buis gekluisterd zaten. Dit leidde bovendien tot een ontzettend lief momentje, dat Bibi deelde via Instagram.

Zwijmelen

Op de foto is te zien hoe Teddy duidelijk onder de indruk is van haar vaders verschijning op tv. De kleine staat flink weg te zwijmelen! Bibi schrijft bij de foto: "Gisteravond na de eerste aflevering van Better Than Ever keek ze toch wel heel erg verliefd naar haar vader. 🥰😍" Ze sluit haar bericht af met de hashtags "#heeftzevanmijgeleerd" en "#papaskindje".

Wij smelten (zoals zo vaak bij de kiekjes van de familie Breijman) in elk geval helemaal weg bij de twee foto's.

Reacties

Ook in de comments regent het hartjes van Bibi's volgers. Onder andere Kirsten Schilder en Patty Brard delen hun liefde voor de kleine Teddy. Ook doet Waylon zelf een kleine duit in het zakje: "Doet me niks… Je weet toch, ik ben zo hard als een spons!"

Right, we geloven je direct hoor Waylon. Die handjes, die gelukkige glimlach, en dan die stralende oogjes, daar smelt je natuurlijk totáál niet van...

Misschien ook voor jou:
Babynieuws: Bizzey wordt opnieuw vader
Showbizz
  • Instagram @blababreijman
  • Brunopress