Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air! Nicolette Kluijver is 'weer echt verliefd'

'Ik zou het leuk vinden als we er een stempel op gaan plakken. Maar dat stempel is nog niet geplakt' 

Nicolette Kluijver

Er zijn veel veranderingen gaande in het leven van Nicolette Kluijver. De presentatrice verlaat deze zomer het zonnige Bonaire, waar ze vier jaar heeft gewoond, om terug te verhuizen naar Nederland. En bij deze nieuwe levensfase komt ook een nieuwe liefde kijken! In de nieuwste Beau Monde onthult Nicolette dat ze na jaren weer echt verliefd is.

Van Bonaire naar Nederland

Nicolette Kluijver gooit het roer drastisch om. Binnenkort stapt ze met haar ex-man, kinderen en beestenboel op het vliegtuig om terug te keren naar Nederland. De afgelopen vier jaar heeft het gezin een relaxed leven geleid op Bonaire, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. En dat is best even spannend, geeft ze toe in Beau Monde. Zo zal Nicolette zich settelen in Aalsmeer, gaat haar oudste dochter naar de middelbare school en is er voor het eerst sinds lange tijd een co-ouderschapsplan nodig. Gelukkig staat de presentatrice er niet alleen voor. Sinds begin dit jaar is ze weer volop aan het daten!

Mét nieuwe liefde

En de gelukkig heet Milan. Nicolette leerde hem kennen in haar tijd op Bonaire, via een liefdadigheidsactie die hij met z'n collega's had georganiseerd. Is hij stiekem ook één van de redenen dat ze terugkeert naar Nederland? “Hij werkt als militair bij de Luchtmobiele Brigade en heeft net zo’n avontuurlijk leven als ik. Door zijn werk kan ik hem vaak niet bereiken. Dan ligt hij weer drie dagen ergens in een veld. Hij is niet de reden dat ik terug verhuis naar Nederland, maar het is wel heel fijn dat we dichter bij elkaar zijn.”

"Het is heel gezellig als we bij elkaar zijn en ik date niet met iemand anders, dus hoe noem je zoiets?" Vraagt ze zich vervoglens af. Want het label 'relatie' hebben ze er nog niet opgeplakt. "Hiervoor zei ik altijd dat we in de verkennende fase zitten. Dat is inmiddels een gek woord, want we kennen elkaar nu heel goed.” Van een officiële verkering is echter nog geen sprake. "Ik vier Kerst en Pasen heel traditioneel en wat dat betreft zou ik het leuk vinden als we er een stempel op gaan plakken. Maar dat stempel is nog niet geplakt."

Romanticus

Aan romantiek overigens geen gebrek! Zo deelt Nicolette: "Laatst gaf hij mij een houten bordje met het woord ‘Bonaire’ erop. Pas later kwam ik erachter dat hij er een gaatje in had geboord met daarin een stiekem briefje."

"Ook had hij tijdens een hike, die ik vaker maak, op Bonaire een aantal stenen achtergelaten. Elke keer als ik dat pad bewandelde, kwam ik weer een steen tegen waarop hij iets liefs had geschreven." Aahw!

Showbizz
  • Beau Monde
  • NL Beeld