Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Too bad: Tim Douwsma en vriendin uit elkaar

'Het is heel verdrietig en moeilijk'

Tim Douwsma

Verdrietig nieuws voor Tim Douwsma. De zanger heeft aan RTL Boulevard laten weten dat zijn relatie met Elske Wind voorbij is. De twee waren vijf jaar lang samen en hebben ook twee kindjes.

Verdrietig en moeilijk

"Het is heel verdrietig en moeilijk", zegt Tim over de relatiebreuk tegen RTL Boulevard. Gelukkig is er geen sprake van ruzie. "We zijn in goede harmonie met elkaar en vieren de verjaardag van de kinderen samen. We houden heel veel van elkaar", aldus de zanger. Tim en Elske hebben er alles aan gedaan om de relatie te laten werken, maar dat heeft helaas niet mogen baten. "Voor nu komen we er niet uit. We deden en doen er alles aan. En we gaan zien wat de tijd ons brengt", vertelt Tim. "Dit heeft tijd nodig."

Tijd nodig

Tim en Elske kregen in 2019 een relatie. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en hebben ze samen twee kinderen. Dat ze nu hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten is dan ook iets wat ze allebei een plekje moeten geven. "Ik heb/wij hebben tijd nodig om dit ook allemaal te verwerken. Vooral voor onze jongens willen wij het allerbeste en vraag ik om rust, respect en privacy. Zij zijn ons alles", aldus Tim.

Zoontjes

In juli vorig jaar werden Tim en Elske nog de trotse ouders van hun tweede zoontje, genaamd Vinz. Eerder kregen ze ook al een zoontje, dat de prachtige naam Dez kreeg.

Grazia wenst Tim en Elske veel sterkte in deze moeilijke periode!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld