Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gwen van Poorten is weer gelukkig in de liefde: 'Ik ben super verliefd'

Aahw! 

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft een pittige tijd achter de rug. Zo verbrak de presentatrice haar verloving, moest ze verhuizen en raakte ze door een fout van het verhuisbedrijf ál haar spullen kwijt. Gelukkig is er nu licht aan het einde van de tunnel. Gwen werd deze week niet alleen uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland door FHM, maar is ook weer gelukkig in de liefde!

Superverliefd

De afgelopen maanden stond het leven van Gwen van Poorten op zijn kop. In december liep haar relatie na 9 jaar stuk en verbrak ze haar verloving. Tijdens de verhuizing raakte ze al haar persoonlijke spullen kwijt door een vreselijke fout van het verhuisbedrijf. Alles wat ze heeft meegemaakt heeft ze inmiddels verwerkt in een gloednieuw boek, dat binnenkort uitkomt. Enne, er is nog meer goed nieuws. Want Gwen is weer happily in love! "Ik ben super verliefd", verklapt ze voor de camera van RTL Boulevard. Helaas wil ze nog niet vertellen wie de gelukkig is. "Daar ga ik verder niks over zeggen, maar het staat wel in m'n boek." Aahw!

Mooiste vrouw van Nederland

Deze week maakte FHM bekend dat Gwen van Poorten is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. De presentatrice staat bovenaan de jaarlijks samengestelde FHM500 en heeft dus het grootste deel van de ruim zes miljoen stemmen gekregen. En wie zichzelf de mooiste vrouw van Nederland mag noemen, verschijnt natuurlijk met een uitgebreide fotoshoot in het blad. "Ze maakt daarmee haar fotoshoot-debuut in FHM. EN WAT VOOR DEBUUT 🔥🔥🔥", schrijft het blad bij een voorproefje van deze ongetwijfeld supersexy shoot:

Grote eer

Over haar overwinning zei Gwen: "Ik vind het een grote eer dat ik word verkozen tot mooiste vrouw van Nederland." Wel laat ze weten dat ze het moeilijk vindt om op een bescheiden manier over het onderwerp te praten. "Want ik zal nooit over mezelf zeggen dat ik de leukste of lekkerste ben", legt ze uit. "Het allerbelangrijkste hierin is natuurlijk dat je jezelf ook mooi vindt. Dat ik in dat rijtje van winnaressen mag komen te staan vind ik superleuk en een hele grote eer."

Naar eigen zeggen heeft Gwen op dit gebied grote stappen gemaakt de afgelopen tien jaar. "Als ik dit tien jaar geleden was geworden, had ik het echt ontkracht en gezegd: ‘Nee, dat is niet zo’. Nu probeer ik het een beetje weg te ademen en ben ik er vooral heel trots op." Good for you!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld