Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: is dít de nieuwe lover van EOTB-Megan?

'Hij is de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet'

Megan

We kennen Megan Desaever natuurlijk van haar deelname aan Ex on the Beach. In het meest recente all stars-seizoen ging ze opnieuw het avontuur aan en ontstond er een spark tussen Megan en Luca. En hoewel dat niet eindigde in een relatie, lijkt de realityster nu alsnog happily in love te zijn. Op Instagram deelt ze een serie kiekjes met haar nieuwe liefde.

Ex on the Beach

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars deed Megan opnieuw mee. Ze ontpopte zich al snel tot een van de meest spraakmakende deelnemers van het seizoen. Maar dat is niet het enige, ook leek er iets moois te ontstaan tussen haar en Luca. De geruchtenmolen draaide aan het einde van het seizoen op volle toeren. Want: zouden ze nog steeds happy together zijn? Het antwoord op die vraag kregen we pas na de reünie. En helaas, inmiddels zijn de twee weer 'gewoon goede vrienden' en is het geen relatie geworden. Daarnaast zou Megan het nog even gezellig hebben gehad met Lil'Kleine, maar ook dat is alweer voorbij. Megan lijkt nu namelijk een nieuwe liefde te hebben gevonden in iemand anders!

Nieuwe lover?

Op Instagram deelt Megan een serie kiekjes met een hele knappe jongen! Wie dit is, weten we helaas niet. Maar wij gokken dat het om haar nieuwe lover gaat! De caption bestaat namelijk uit een infinity (oneindig) symbool en een hartje. Bovendien zien de twee er heel gelukkig uit samen. "Hij is de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet ❤️", laat ze weten in de comments. Aahw!

Lieve reacties

In diezelfde comments kan Megan rekenen op een hoop lieve reacties van vrienden en volgers. "Much Love baby🥰 Tis je gegund🩷", reageert Rosanna Voorwald. "Super cute ❤️", schrijft Fabiola Volkers. En Lesley Versprille zegt: "Loveee this 😍❤️". "Aaah knappies 😍 geniet van elkaar❤️", "Wat een mooi koppel!😍❤️" en "Blij voor jou! Als jullie maar gelukkig zijn 🤩", klinkt het verder. Ook Grazia wenst Megan en haar nieuwe liefde heel veel geluk samen!

Showbizz
  • Instagram @megandesaever, RTL Boulevard
  • MTV