Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: er is binnenkort een Pornstar Martini Festival in Nederland

Je wordt ontvangen met een gratis cocktail – do we need to say more? 

Pornstar Martini Festival

Is de pornstar martini jouw favoriete cocktail? Dan hebben we iets héél leuks. Eind deze maand vindt er namelijk een heus Pornstar Martini Festival plaats in Nederland. Hier kun je tijdens de zonsondergang genieten van heerlijke cocktails en muziek. Sounds good, right?

Pornstar Martini Festival

Na een ietwat trage start van de zomer is het vooruitzicht van een zonovergoten terras aan het water, met een pornstar martini in de ene hand en een oester in de andere, meer dan welkom. Cocktailliefhebbers genieten op 25 juli van 17.00 tot 22:45 uur tijdens het Pornstar Martini Festival – powered by Passoã – van heerlijke Passoãcocktails, waaronder de populaire pornstar martini. Fun fact: wist je dat het oorspronkelijke recept van deze cocktail sowieso Passoã bevat?

The original

Misschien heb je mooie herinneringen aan het toegankelijke mixdrankje Passoã-jus en nip je nu met evenveel plezier aan een pornstar martini. Dan is het Pornstar Martini Festival iets voor jou, want een echte pornstar martini kan niet zonder de bekende passievruchtlikeur.

Vanillewodka, passievruchtpuree, passievrucht, champagne én… Passoã. Dat is het originele recept van de pornstar martini uit 2003 van de Londense bartender Douglas Ankrah. Inmiddels een van de populairste cocktails die de laatste jaren een heuse revival kent. Zoals de kleuren van de cocktail, smaakt het het beste tijdens zonsondergang, met de warmte nog in het gezicht, samen met vrienden na een onvergetelijke dag. Catch that sunset vibe with us, is dan ook het credo van Passoã. En wel zo lekker, Passoã wordt gemaakt van pure passievruchten en bevat verder geen kunstmatige smaakstoffen.

White chocolate pornstar martini

Op 25 juli geeft Passoã een heerlijk zomers feest waarbij de passievruchtlikeur rijkelijk vloeit. Niet alleen in de vorm van de pornstar martini of Passoã-jus, maar denk ook aan Passoã-tonic of white chocolate pornstar martini. Say no more!

Klinkt dit festival jou ook als muziek in de oren? Goed nieuws, want er zijn nog tickets (die scoor je hier).

Datum en tijd: donderdag 25 juli van 17:00 tot 22:45 uur

Locatie: Vooges aan 't IJ, Amsterdam

Ticketprijs: € 7,50 inclusief een gratis cocktail (dus eigenlijk gratis entree #girlmath)